Oikein pippurisen tulisiksi maustetut
grillimakkarat, kuten nyt vaikkapa Wilhem Carolina Reaper Chili, mihin tarkoitukseen nämä sopivat?
Sinällään niitä ei kyllä kuumennettunakaan pysty syömään, liian mausteisia ovat... Joten mihin näitä sopii käyttää?
Ei mulla mitään varastoa niistä ole, kysyn, kun eilen erehdyin tuota mainittua laatua just ostamaan ja kokeilemaan...
Kabanossillakin on jokin tulisempi, mutta ei kyllä yllä tämän Wilhelmin kanssa samaan..
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Täh? Niitä syödään niin kuin makkaraa nyt syödään. Kaikki eivät ole kuten sinä, vaan jotkut kuule tykkäävät tulisesta.
No, mut siis kun korventaa ihan perkuleesti... Kyllä minäkin tykkään mausteisesta, mutta nämä olivat kyllä aivan liian mausteisia. En suosittelis ainakaan usein syömään, jollet halua ruuansulatuskanavalles vahinkoa tehdä...
On tarkoitettu ihan sellaisenaan syötäväksi.Niille,jotka tykkää tulisesta mausta
Mä tein niistä keittoa, ei paljon muita mausteita tarvittu.
Käytä vain vähän, aivan kun käyttäisit maustetta. Pakasta ja vestä kyljestä johonkin ruokaan, mihin kaipaat tulista maustetta.
Täh? Niitä syödään niin kuin makkaraa nyt syödään. Kaikki eivät ole kuten sinä, vaan jotkut kuule tykkäävät tulisesta.