Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuppilat kuntoon Naantalin Metsätähti. Miksi tällaisia ruokapaikkoja on niin vähän.

Vierailija
15.05.2024 |

Siisti keittiö, ruokaa tehdään suurella sydämellä, laadukkaista, lähi/luomuraaka-aineista. Vitsit, loppuis eväiden syönti lähityöpäivinä, jos tällaisessa saisi ruokailla. Kokilla makuaisti ja käsitys mitkä raaka-aineet sopivat yhteen.

Mutta ei, ketjupaikkoja, pitserioita, jne.

Tuollaisesta tilaisin ruokaa kotiinkin.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska harva haluaa tehdä tuollaista hyväntekeväisyyttä.

Vierailija
2/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä siinä maksaa?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli niin hyvä paikka, ettei Ville ja Pipsa keksineet mitään itse ruokaan liittyvää parannettavaa. Ehdottivat noutopöytää ja katteiden parantamista. Söisin.

Vierailija
4/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noutopöytää kokeilivat pari viikkoa ja netin perusteella hinnatkin ennallaan. Lounas paikat on aina noita noutopöytä ja harvassa edes omatekoiset leivät, muusta ruoasta puhumattakaan. Näytti kyllä todella herkulliselta ja miten kiva saada lounas noin tarjoiltuna pöytään. Toivottavasti pärjäävät rahallisesti jatkossa. Aion käydä kesällä. 

Vierailija
5/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän tuolla pitää pistäytyä, itse keräävät metsänantimetkin. Mahtavaa! Ja parkkipaikkoja pihalla.

Nykyään lounaspaikat ovat enemmänkin einespaikkoja. Puolivalmiista/valmiista raaka-aineista tehdään ruokaa. Esim. matelikala, lihapullat, kypsät broileviipaleet / kuutiot ovat ihan eineksiä. YÖK

Vierailija
6/9 |
15.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asun Turussa, ja näytti niin hyvältä, että tuollapa pitää käväistä syömässä kun ei pitkä matkakaan ole. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
16.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häiritsee suojaamattomat hiukset keittiössä ja kädet.

Vierailija
8/9 |
17.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta vaan rouva monistamaan konseptia. Pitää kiinni "käsintehdystä" ruoasta, luomuraaka-aineista, fiksusta henkilökunnasta, joka todennäköisesti saa sen verran pgalkkaa, että sillä elää kalliissa Suomessa ilman sossuntukia, niin hyvää tulee.

Kiertää kaukaa, halvat, puolivalmiit eines raaka-aineet, osa-aikaisen halpatyövoiman, joka ei osaa suomenkieltä, niin kyllä ruokailijoita riittää. Toki pitää katelaskenta olla hallussa. 

Tuolla konseptilla kyllä valmistetaan ruokaa monessakin ravintolassa, mutta niitä kutsutaan fine dinigin paikoiksi, joissa tarjoillaan pikku piperryksiä kolminkertaisella hinnalla. Ruokailu kestää kolmetuntia, eikä tule edes täyteen. Ei vaan kiinnosta tuollainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
24.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edelleen Naantalin paras ruokapaikka. Miellyttävä ympäristö ja huippupalvelu, aina täynnä.