Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tarviiko kanasuikaleet oikeasti ottaa puoleksi tunniksi huoneen lämpöön ennen kuin ne paistaa?

Vierailija
08.05.2024 |

Onko tarvetta sellaiselle?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa noudattaa ohjetta.

Vierailija
2/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei ole. En koskaan odottele, pannulle vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön raakana mitäpä nuita paistammaa

Vierailija
4/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähemmänhän niistä nestettä lähtee, jos ovat huoneenllämpöisiä, mutta toki voihan ne laittaa vaikka jäisinä pannulle.

Ehkä ideaalisinta olisi ottaa ne jääkaapista puoli tuntia ennen paistamista, kuten muutkin lihat.

Vierailija
5/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee vähemmän nestettä kun ei laita pannulle jääkaappikylmänä

Vierailija
6/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moni on kuollut kun eivät ole odottaneet!!!! Muista se!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

AirFryerissa 11min ja täydellisiä.

Vierailija
8/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myytti murrettu toistuvasti, ei mitään merkitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile vuorokausi, on tosi mehukasta.

Vierailija
10/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse. Kyllä lihatkin otetaan huoneen lämpöön ennen paistoa. Tulee parempaa, siis kypsyy tasasemmin. Mistä minä tiedän?! Nyt alkoi ahistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vähemmänhän niistä nestettä lähtee, jos ovat huoneenllämpöisiä, mutta toki voihan ne laittaa vaikka jäisinä pannulle.

Ehkä ideaalisinta olisi ottaa ne jääkaapista puoli tuntia ennen paistamista, kuten muutkin lihat.

Ei pidä paikkaansa. Käytät vain liian kylmää pannua tai tehotonta liettä.

Vierailija
12/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei tarvitse. Kyllä lihatkin otetaan huoneen lämpöön ennen paistoa. Tulee parempaa, siis kypsyy tasasemmin. Mistä minä tiedän?! Nyt alkoi ahistaa.

Et tiedäkään, vaan luulet. Ongelmia tulee vain silloin, jos annat pannun jäähtyä kun laitat siihen lihoja. Pannu ensin kunnolla kuumaksi ja liesi täydelle teholle, kun lisäät siihen tavaraa. Eikä laiteta kiloa lihaa kerralla pannulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei tarvitse. Kyllä lihatkin otetaan huoneen lämpöön ennen paistoa. Tulee parempaa, siis kypsyy tasasemmin. Mistä minä tiedän?! Nyt alkoi ahistaa.

 

 

Ahistaa oikeesti

Vierailija
14/18 |
08.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei tarvitse. Kyllä lihatkin otetaan huoneen lämpöön ennen paistoa. Tulee parempaa, siis kypsyy tasasemmin. Mistä minä tiedän?! Nyt alkoi ahistaa.

Et tiedäkään, vaan luulet. Ongelmia tulee vain silloin, jos annat pannun jäähtyä kun laitat siihen lihoja. Pannu ensin kunnolla kuumaksi ja liesi täydelle teholle, kun lisäät siihen tavaraa. Eikä laiteta kiloa lihaa kerralla pannulle.

 

Mä en syö lihaa. Paitsi sitä yhtä. Bownskikabow

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
09.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ota, pannulle kun paistinrasva on sulanu. Tänään teen kanasuikaleista ruokaa.

Vierailija
16/18 |
10.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mää oon laittanut pannulle jäisenäki. 

Vierailija
17/18 |
10.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan kaikki lihat suoraan kylmästä pannulle, en ala niihin mitään bakteereja keräämään huoneenlämmössä, puoli tuntia on pitkä aika. 

Vierailija
18/18 |
10.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mää oon laittanut pannulle jäisenäki. 

Olivat tutkineetkin asiaa, ihmiset tykkäsivät mausta, lihasta kyse, enemmän kun oli paistettu jäisenä tai jääkaappi kylmänä, huonointa oli maultaan se puoli tuntia huoneenlämmössä ollut. Kokit teki nämä ruoat.