Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko palstalla savustajia jotka loihtivat lihasta hitaasti kypsyttämällä ruokia

Vierailija
30.04.2024 |

Itse savustin viime kesänä mm. 2 kinkkua. Kohta on edessä bbq festarit jossa pääsee maistelemaan mangalitza possua jne.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko sun vanhemmat kovia savustajia ja hiillostajia?

Vierailija
2/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliko sun vanhemmat kovia savustajia ja hiillostajia?

Ei ollut. Lähinnä lämmin savustivat kalaa ja grillasivat makkaraa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nääh, mulla on savua pullossa. Siis savuaromia.

Vierailija
4/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mangalitza-possu on kyllä hyvää ja joo, savustelua harrastetaan täälläkin. Mies teki vanhasta pikkuaitasta savustushuoneen, kun muutimme nykyiseen taloomme. Lisäksi meillä on seisova savustin, kun ei kertasavuille viitsi aittaa käyttää.

Vierailija
5/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on savua keuhkoissa. Noin 60 savuketta päivässä...

Vierailija
6/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mangalitza-possu on kyllä hyvää ja joo, savustelua harrastetaan täälläkin. Mies teki vanhasta pikkuaitasta savustushuoneen, kun muutimme nykyiseen taloomme. Lisäksi meillä on seisova savustin, kun ei kertasavuille viitsi aittaa käyttää.

Savustatteko kalliita vai halpoja ruokia? Nykyisin kaikissa noissa (kaupallinen yhteistyö) nettivideoissa savustetaan yli 20E/Kg tuotteita.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei tarvitse loihtia. Ihan valmistaminen riittää.

 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän neljä