Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Perunalastut parhaimmillaan "tekeydyttyään" parista päivästä viikkoon, juuri avattuna liian kovia, repivä!

Vierailija
25.04.2024 |

Muutamia päiviä levättyään perunalastut parhaimmillaan, omassa pussissaan nahkeutuvat kypsiksi.

Juuri säilytyskaasuistaan avattuna perunalastut raakoja, parhaiten kypsyvät huoneenlämmössä riittävässä ilmankosteudessa. Perunalastut aivan kuin juusto kypsyttää pintaansa myös homeilla ja mikrobeilla mutta suola suojaa perunan pintaa pilaantumasta.

Tuore lastu niin hauras että säröilee ja sotkee, kypsytettynä saa luonnollisen rapeutensa mutta menettää tuon teollisen, suojakaasujen kovettaman pintansa!

Tässä vielä dippivihje kypsytetylle Taffel Original lastulle:

Kolme kiivihedelmää kuorittuna, musrkattuna

Puolikkaan sitruunan mehu

Hilaus viinietikkaa

1 prk kermaviiliä

Ainekset sekoitetaan, dippiä kypsytetään noin tunti minimissään, noin 8-10 tuntia hyvä aika, ennen tarjoilua dippiin sekoitetaan 1- 1,5 desiä parmesaania pienehköinä lastuina, myös Monterey Jack sopiva juusto kiividippiin!

N43, Uudessa- Seelannissa kiividippiin tutustunut, pitzankin kanssa sitä nauttiva mitta juuri nyt dippiin kypsytettyjä Taffeleita upottava

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kuusi