Pitäisiköhän alkaa yrittäjäksi ja perustaa oma pizzeria?
Kommentit (12)
Voisi perustaa sellaisen yrityksen jossa työntekijät ovat firman johtajia ja sparraajia ja luoda joustavat työllistämis edellytykset palkata uutta henkilökuntaa.
Tuskin on mikään hyvä bisnes, jos et tee aivan poikkeuksellisen hyviä pizzoja. On tosi kilpailtu ala ja hinnat vedetty alas. Miten kuvittelet pärjääväsi?
Tee pikapizzeria kiireisille ja ruokatunnilla oleville.
Kaikki pizzat paistetaan nopeasti suoraan pakastimesta.
Sina ei parjaa meilla, me tehdä halpa pizza.
Mehmet
Oletko ollut pizzeriassa töissä eli osaat tehdä pizzoja?
Sitten lasket paljonko maksaa vuokrata ravintolatilat tai remontoida tilat sopiviksi jos ei valmista löydy. Sisustus, raaka-ainekulut, yrityksen perustaminen, mainostaminen, palkat ym. Sitten mietit pizzojen hintoja ja lasket paljonko pitää pizzoja tehdä päivässä, jotta kaikki kulut tulee maksettua. Yksin ei pysty tekeen niin paljoa, joten työntekijöitä pitää olla. Sähkölaskut on ravintoloissa isot.
Vierailija kirjoitti:
Voisi perustaa sellaisen yrityksen jossa työntekijät ovat firman johtajia ja sparraajia ja luoda joustavat työllistämis edellytykset palkata uutta henkilökuntaa.
Sellainen firma jossa työskennellään älykkäämmin, ei kovemmin. Ratkaistaan ongelmia ryhmässä, suunnitellaan ja opitaan lisää.
Kilpailukykyisen yhteisön jäsenyys edellyttää kommunikatiivisia taitoja, innovatiivisuutta sekä kykyä evaluoida itseään kilpailukyvyn näkökulmasta.
"reilun" palkan määrää yksilöllinen ajan investointi suoritukseen.
Ois ainakin hyvä tuoksu koko päivän.
Kokeile.