Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kävin Ruotsissa: siellä ruisleivässä jopa 45% ruista ja leipiä mainostettiin että sokeroimaton. Suuri osa leivistä sisälsi siirappia

Vierailija
07.04.2024 |

Hyvä kun saa taas suomalaista ruisleipää. Joka on leivottu juureen. Ei tehty siirapilla. Ja sisältää runsaasti ruista eikä ole rukiilla maustettu vehnäleipä.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmeellinen tuo että on makeita leivät. Tottumuskysymys kai.

Vierailija
2/3 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syövät enemmän vehnäleipää ja makeita leipiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loraus siirappia tekeeruisleivän kuoresta mukavan maukkaan ja rapeamman tuntuisen jos tekee itse ja tykkää. Makuasioita.