Kauanko pitäisit uunissa noin 150g saimaan kirolohipalaa?
Ohjeessa on vain pannu, mutta haluan tehdä uunissa. Kyseessä 1.5cm korkea pala eli ei mikään iso tai paksu. 150g kokoinen.
Laitoin uuniin 200 asteeseen ja mietin kausnko pitäisi pitää?
Voiko tuosta saada lapamadon??! Järvikala kuitenkin.
Kommentit (8)
Kun kala alkaa huutaa saațananperkelettä, file voidaan tarjoilla.
Ei siitä lapamatoa voi saada, kun kypsentää. En olisi laittanut noin pientä palaa uuniin ollenkaan, en ainakaan noin kuumaan. 20 minuuttia riittää reilusti, ja lämpöäkin voi vähentää.
Kunnes vaihtaa väriä ja liha irtoaa hyvin ruodoista.
Meillä on ollut 150kg saimaannorppa 200 asteen uunissa 45 tuntia. Paistopussissa ollaan pidetty ja mittarin mukaan sisälämpötila on 81 astetta. Jokohan on kypsää?
Laita uuni 225 astetta ja pidä tunti!
*kirjolohi