Tässä meidän pääsiäispäivällisten menyy
Lohi kolmella tavalla (graavilohi, kylmäsavulohi, lohiceviche), kartanon oma perunasalaatti (isoisotädin resepti: perunaa viipaleina, suola- ja tuorekurkkua, purjoa ja kevätsipulia hienoksi hakattuna, oliivivinaigrette. Alsace.
Pitkään haudutettu liha-kasvisliemi ja lammaspelmeni. Sherry
Kuorrutettua kuhaa, vihreää parsaa, retiisejä ja varsiparsakaalia. Chablis.
Välisalaatti: vihreää salaattia pieneksi silputtuna, säilöttyä kruunuartisokkaa ja sokeriherneitä. Sinappivinaigrette. Vesi.
Uunissapaistettua häränfileetä, selleripyree, punaviinikastike. Saint Emilion.
juustotarjotin. Saint Emilion.
Pasha ja baba
Kahvi ja avec
Tällainen hyvin perinteinen pääsiäismenyy taiotaan kuudelletoista Ruokasalin puolella perhe , isovanhemmat, lasten puolisot ja miehen sisar perheineen
keittiössä häärii tuttu keittäjä ja kaksi tarjoilijaa.
Ihana pääsiäinen perheen parissa.
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Ripuli on löysää kakkaa!
Märkä pieru on vielä löysempi.
VERINEN RIPULI