Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syön itseleivottua ruisleipää ja vastaan hetken kysymyksiin

Vierailija
22.03.2024 |

Raski muhi yön yli ja leivoin limput lounastauolla. Paistoin ne 50 minuuttia ja ne on nyt valmiita popsittaviksi.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä jauhoja käytit?

Vierailija
2/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä jauhoja käytit?


Kinnusen myllyn sitä neljän kilon pakkauksessa ostettavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kummalta puolelta voitelet?

Vierailija
4/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kummalta puolelta voitelet?


Siis tein limppuja. Viipaloin limpun ja molemmat puolet on samanlaiset.

Vierailija
5/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko leivänpäällisiä? Jos on mitä?

Vierailija
6/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovatko kantapalat parasta vai eivät?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ovatko kantapalat parasta vai eivät?


Ne on parasta.
Voitelen ne Benecolilla.

Vierailija
8/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla käyrä muna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä on juuri alunperin?

Vierailija
10/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä on juuri alunperin?


Tein sen itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ovatko kantapalat parasta vai eivät?

 

Ne on parasta. Voitelen ne Benecolilla.

 

Arvostat hyvää leipää, mutta pilaat sen tuollaisella rasvalla. Taidat olla tyhmä.

 

Vierailija
12/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen alkanut tehdä itse ketosiemenleipää. Kaikki aineet vain sekaisin ja paistaa uunissa 1,5 tuntia 160 asteessa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin leikatusta limpusta saa 4 kantapalaa. Ne on parhaita.

Vierailija
14/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kursulainen on Suomen paras ruisleipä. Erittäin Sallainen resepti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuore ruisleipä pierettää oikein mojovasti. Miksi teit limppuja, kun reikäleipä on parempaa? Kuori on leivän herkullisin osa ja limpussa sitä on vain ohut reuna viipaleessa.

Vierailija
16/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sähköuuni vai leivinuuni?

Vierailija
17/17 |
22.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksei kaupoissa ole oikeaa ruis leipää. eloleipä helsinkissä -23v sitten oli hyvää miksi niitä ei leivota. ruis limppu  ei todella ole ruis leipä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yksi