Syön itseleivottua ruisleipää ja vastaan hetken kysymyksiin
Raski muhi yön yli ja leivoin limput lounastauolla. Paistoin ne 50 minuuttia ja ne on nyt valmiita popsittaviksi.
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Mitä jauhoja käytit?
Kinnusen myllyn sitä neljän kilon pakkauksessa ostettavaa.
Vierailija kirjoitti:
Kummalta puolelta voitelet?
Siis tein limppuja. Viipaloin limpun ja molemmat puolet on samanlaiset.
Onko leivänpäällisiä? Jos on mitä?
Ovatko kantapalat parasta vai eivät?
Vierailija kirjoitti:
Ovatko kantapalat parasta vai eivät?
Ne on parasta.
Voitelen ne Benecolilla.
Vierailija kirjoitti:
Mistä on juuri alunperin?
Tein sen itse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ovatko kantapalat parasta vai eivät?
Ne on parasta. Voitelen ne Benecolilla.
Arvostat hyvää leipää, mutta pilaat sen tuollaisella rasvalla. Taidat olla tyhmä.
Minä olen alkanut tehdä itse ketosiemenleipää. Kaikki aineet vain sekaisin ja paistaa uunissa 1,5 tuntia 160 asteessa.
Hyvin leikatusta limpusta saa 4 kantapalaa. Ne on parhaita.
Kursulainen on Suomen paras ruisleipä. Erittäin Sallainen resepti.
Tuore ruisleipä pierettää oikein mojovasti. Miksi teit limppuja, kun reikäleipä on parempaa? Kuori on leivän herkullisin osa ja limpussa sitä on vain ohut reuna viipaleessa.
miksei kaupoissa ole oikeaa ruis leipää. eloleipä helsinkissä -23v sitten oli hyvää miksi niitä ei leivota. ruis limppu ei todella ole ruis leipä.
Mitä jauhoja käytit?