Kerro paras kanakastikereseptisi
Kommentit (17)
Kuullota ensin sipulia ja valkosipulia. sitten lisään currytahnaa. Sekoittelen niitä vähän, ja lisään kananpalat. Päälle suolaa ja pippuria. Kypsentelen niitä jonkun aikaa, ja sitten päälle kookosmaitoa. Annan hautua levyllä tai uunissa. Maistan. Jos maku ei tyydytä, lisään kanaliemikuution. Annan sen sulaa kun pata hautuu.
Sweet chili kermaa hieman ruskistettujen kanafileiden päälle ja antaa hieman porista.
Niitä on useita, mutta ehdottomasti helpoin ja perheen suosikki: 700 g maustamatonta kanasilppua (en nyt muista mikä sen oikea nimi on) pannulla voissa paistaen niin, että tulee hieman ruskeaa väriä pintaan. Sen jälkeen currya niin paljon, että kaikkien palasten on sitä. Vähän vielä kääntelyä ja sen jälkeen 4 dl kuohukermaa, lämmöt pienelle ja annetaan hautua vartin verran. Sen aikana keitetään jasmiini- tai basmatiriisi.
M57
Kuullotan oliiviöljyssä valkosipulia, sipulia ja chiliä. Lisään sekaan marinoimattomat kanasuikaleet ja paistelen kypsäksi. Maustan currylla, valkopippurilla, suolalla.
Lisään kuohukermaa ja keittelen hiljalleen vähintään 20min. Lisään kermaa ja mausteita lisää jos tarvetta.
Sammutan lieden ja laitan yleensä ranskankermaa vielä (28%), mutta en välttämättä aina.
Viimeisenä ripottelen aurajuustoa kunnolla, niin että ne vähän sulaa mutta ei liikaa. Lisukkeeksi riisiä tai jotain pastaa.
Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.
Vierailija kirjoitti:
Mun vakio:
Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.
Hunajamarinadi...
Kyllä Lyonin kana on ollut ihan parasta. Paistileikkeistä kaikkein helpoimmin.
Paista kanafileet kevyesti, siirrä sivuun. Pannulle voita, valkosipulia, aurinkokuivattua tomaattia reilusti. Kuivaa timjamia ja oreganoa. Lisää vettä ja purkki kermaa. Nippu tuoretta basilikaa. Siirrä fileet takaisin pannulle kastikkeen sekaan, hauduta samalla kun keität pastan tai riisin. Lopussa reilusti parmesania.
Vierailija kirjoitti:
Paista kanafileet kevyesti, siirrä sivuun. Pannulle voita, valkosipulia, aurinkokuivattua tomaattia reilusti. Kuivaa timjamia ja oreganoa. Lisää vettä ja purkki kermaa. Nippu tuoretta basilikaa. Siirrä fileet takaisin pannulle kastikkeen sekaan, hauduta samalla kun keität pastan tai riisin. Lopussa reilusti parmesania.
Kanafonfi unohtui
Pari tipumurskainvideota pyörimään, sitten voi hunajamarinoida itsensä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun vakio:
Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.
Hunajamarinadi...
Ei näin...
Vierailija kirjoitti:
Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.
Nyt ei taidettu tarvita kuivakan nutturatädin pahanmakuisen ruuan reseptejä.
Vierailija kirjoitti:
Mun vakio:
Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.
Kuka oikeasti ostaa tuota hunajamarinadiroskaa?
Googlaapa resepti marry me -kana. Ei ole sen taivaallisempaa ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.
Ei taida sinulla juuri käydä ruokailevia vieraita.
Mun vakio:
Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.