Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka vanhaa nakki/makkarasoppaa olette uskaltaneet syödä?

Vierailija
08.03.2024 |

Mä syön normaalisti kattilallisen parissa kolmessa päivässä, mutta tällä kertaa teinkin vähän normaalia isomman satsin ja sitä on vielä neljän päivän jälkeenkin jäljellä. Sitä vaan pähkäilen, että vieläköhän uskaltaisi yhden lautasellisen silpasta.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä ja syö 

Vierailija
2/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitto säilyy hyvänä jääkaapissa noin 4päivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile

Vierailija
4/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se on oikein säilytetty ja kuumentaa vain sen mitä tarvii, nii omalla kohdalla max 5 päivää. Ei todellakaan koko kattilaa kuumenneta ja jäähdytetä ees taas, pöpöt lisääntyy. 

Vierailija
5/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön aina yhdestä kattilallisesta 5-6 päivää, eipä ole vatsaoireita tullut.

Vierailija
6/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi päiviä sanoa. Riippuu siitä, oletko käyttänyt sormia keitossa jotenkin eli koskenut. Miten jäähdytit...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos se on oikein säilytetty ja kuumentaa vain sen mitä tarvii, nii omalla kohdalla max 5 päivää. Ei todellakaan koko kattilaa kuumenneta ja jäähdytetä ees taas, pöpöt lisääntyy. 

Juu en todellakaan keitä keittoa kattilassa kuin kerran ja kun olen ensimmäisen annoksen syönyt, niin kattila ulkoeteiseen kylmään jäähtymään ja kun on jäähtynyt, niin sitten jääkaappiin ja sieltä sitten lautaselle annos ja mikrossa kuumennus. 

Eli enköhän mä sen viimesen annoksen sitten tänään vetele.

Vierailija
8/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, sopassahan maku paranee päivien saatossa. Jokainen varmaan osaa aistinvaraisesti päättää itse, onko vielä syötävää. Max. viikko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paksta osa jos et jaksa kaikkea syödä.

Vierailija
10/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistuksesta max. 2-3 päivää, omatekoisessa ei ole säilöntäaineita. Kaupan "makkarasoppa" säilyy varmaan kuukauden, ja siinä samalla saat itseesi kyllästysainetta, et mätäne edes haudassa.