Voiko banaanien kypsymistä hidastaa kotona? Ostin tarjouksesta paljon banaaneja
Kommentit (10)
Kylmään, jääkaappiin ja pakastaakin voi osan. Pakastetuista voi tehdä smoothieta tai vaika baanaanileipää tai kaakkua.
Missä banaanit kannattaa säilyttää?
Banaanit kuuluisi säilyttää niiden luonnollisia kasvuoloja huomioon ottaen. Ne tulevat tropiikista ja säilyvät parhaiten huoneenlämmössä. Sillä on merkitystä, millä tavoin ne asettelee kulhoon. Banaanit kuuluisi säilyttää samassa asennossa, kuin ne kasvavat emokasvissa, eli banaanin kärki ylöspäin.
Vierailija kirjoitti:
Kylmään, jääkaappiin ja pakastaakin voi osan. Pakastetuista voi tehdä smoothieta tai vaika baanaanileipää tai kaakkua.
Banaaneja EI säilytetä jääkaapissa!
Kuivaa viipaleina uunissa. Kuivaamiseen niiden pitää olla vielä keltaisia, ruskeista ei tule enää hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Missä banaanit kannattaa säilyttää?
Banaanit kuuluisi säilyttää niiden luonnollisia kasvuoloja huomioon ottaen. Ne tulevat tropiikista ja säilyvät parhaiten huoneenlämmössä. Sillä on merkitystä, millä tavoin ne asettelee kulhoon. Banaanit kuuluisi säilyttää samassa asennossa, kuin ne kasvavat emokasvissa, eli banaanin kärki ylöspäin.
Vai vielä samassa asennossa, nyt on joku lasuttelija taas neuvomassa miten asiat tehdään Oikein.
Vierailija kirjoitti:
Laita jääkaappiin.
Ei sinne missään nimessä, kuori muistuu. Ennemmin palasina pakastimeen, on hyvä aines smoothieen, banaani-suklaajäätelöntapaiseen yms.
Muovipussissa kestää vähän kauemmin.
Kuka vajaa taas alapeukuttaa? sun vaihtoehdot on Joko laitat ne jääkaappiin jolloin banaani kypsyy hitaammin tai stten hankit jostain suojakaasua jota käytetään banaanin kypsymisen kontrollointiin. Eka vaihtoehto on varmasti helpoin.
Jos teet smoothieta tms niin pilko ja heitä pakkaseen.