Lue keskustelun säännöt.
Kolme 15 minuutissa valmistuvaa maukasta pastaa
02.03.2024 |
Kätevät arkiruoat syntyvät jopa vartissa, kuten nämä kolme pastaa. Se on mahdollista, jos kastike syntyy pastan kiehuessa. Pastan keitinvettä käytetään usein pieniä määriä myös kastikkeissa, sillä tärkkelyspitoinen vesi suurustaa sitä.
Ruokatoimittaja Minna Rautio-Pakasteen tomaattipastan herkullinen maku saadaan valkosipuliöljystä, mozzarellasta ja tuoreesta basilikasta. Viikonloppuversio tästä pastasta syntyy, jos kaprikset vielä paistaa ennen kastikkeeseen lisäämistä.
Kuivaa ne ensin huolellisesti talouspaperin välissä, laita pannuun kuumaa öljyä ja paista, kunnes kaprikset ovat rapeita, ohje kuuluu.
https://hs.fi/ruoka/art-2000010237976.html
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herkkuja!
4. raviolit/tortellonit burro&salvia
5. sale, pepe & aglio
Simppelimpiä aitoja italialaisia