Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua! Kakkupohjan säilytys

Vierailija
22.02.2024 |

Kuinka monta päivää voi säilyttää paistettua kakkupohjaa ennen täyttämistä ja miten se kannattaa säilöä että säilyy parhaiten? Minulla juhlat tulossa ja ajattelin leipoa pohjat ennakkoon, kuitenkin leivontapäivä menee parin päivän päähän itse juhlista, joten en tiedä onko järkeä tai edes tilaa pakastaa pohjia siksi aikaa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkupohjat voi leipoa vaikka viikkokin etukäteen ja säilyttää ilmatiiviisti, ei pitäisi olla ongelma ja täyttää kannatta vuorokausi ennen tarjoilua että ehtii mehevöityä.

Vierailija
2/5 |
22.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä leipoisi viikkoa ennen ainakaan pakastamatta. Kakkupohjat ovat aika kosteita kuitenkin ja saattavat homehtua siinä ajassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainiin, sekin unohtui vielä mainita että osaan pohjista tulee myös rasvaa, sillä teen myös "erityisruokavaliollisille". Säilyisikö kuitenkin huoneen lämmössä reilun vuorokauden ennen täyttämistä?

-ap

Vierailija
4/5 |
22.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kyllä leipoisi viikkoa ennen ainakaan pakastamatta. Kakkupohjat ovat aika kosteita kuitenkin ja saattavat homehtua siinä ajassa.

Ok, voisiko halkaistut ja pakastetut kakkupohjat täyttää ennen sulatusta?

Vierailija
5/5 |
22.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nosto!