Hetkinen, Fazer Runebergintorttu, 5,99e valmistusmaa Latvia. Valmistetaanko kansallisrunoilijan leivos ulkomailla?
Taitaa omaan koriin päätyä jonkun muun leipomon Runebergin torttu. Aiempana vuonna esimerkiksi Kanniston leipomolla on ollut hyvänmakuista Runebergin torttuja.
Miten kansallinen herkku voidaan valmistaa Latviassa ja tuoda sieltä? Minkä merkin tortut valitset?
Kommentit (49)
Ja KUKA MUKA on vielä 2024 yllättynyt tästä jutkutuksesta?????
Sama.kyllä meilläkin valmistusmaa ratkaisee Runebergin tortuissa ostamme vain suomalaisia. Onneksi niitäkin nyt vielä saa
Vierailija kirjoitti:
Leivon nuo itse.
Onko hankala tehdä? Muistan että joskus köksäntunnilla on tuulut tehtyä ja olihan ne herkkuja.
Eikö paikallisuuden pitäisi olla perinneleivonnaisessa ylpeyden aihe? Kotimaisista raaka-aineista paikallisesti
Aikoinaanhan Suomalaisen työn liitto teetti mainosvideonsa virolaisilla. :D
Ei Fazeria kannata ostaa koskaan, ne on aika sokeripommeja ja bulkkia kamaa ja monet tuotteet tehdään ulkomailla. Suosin itse lähileipomoiden tuotteita niin leivän kuin leivosten suhteen.
Kyllä on noloa. Tuollaisella hinnalla pitäisi pystyä Suomessa tekemään.
Ostin pienen paikallisen leipomon tekemiä "minirunareita", 1/5 kokoisia 20 kpl rasiassa. Huisin hyvää.
Fazer tekee AINA siellä missä halvinta on. Ja aineista, jotka halvimpia on. On suuri ihme, että ne antoi periksi Wienernougat'n palmuöljyasiassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leivon nuo itse.
Onko hankala tehdä? Muistan että joskus köksäntunnilla on tuulut tehtyä ja olihan ne herkkuja.
Runebergintorttu on kyllä sellainen joka kannattaa suosiolla jättää kondiittorin tehtäväksi. Ihan alkaen siitä, että niitä ei mihinkään paperivuokaan tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leivon nuo itse.
Onko hankala tehdä? Muistan että joskus köksäntunnilla on tuulut tehtyä ja olihan ne herkkuja.
Runebergintorttu on kyllä sellainen joka kannattaa suosiolla jättää kondiittorin tehtäväksi. Ihan alkaen siitä, että niitä ei mihinkään paperivuokaan tehdä.
Tämä. Kun on kaikki aineet, isoa pussia manteleita, vadelmahilloa ja arrakkipunssia myöten ostanut, tajuaa miksi.
Muuten noita leipoisi itse, mutta vuokaa hankala löytää eikä viitsi pelkkää runebergin torttua varten ostaa erillistä vuokaa. Konditoriosta tai ruokakaupasta siis tullut ostettua tortut.
Tosin kyllä muffinssivuokaan tehty kotitekoinen on ollut todella hyvää vaikka ei ulkonäöltä vastaa perinteistä.
Ai vieläkö jotkut edes harkitsee ostavansa tältä mädätystä edistävältä yritykseltä jotain?
Luulitko oikeasti että kokoomuslaiset yrittäjät piittaavat isänmaallisuudesta tuon taivaallista? Isänmaa on niille pelkkä korulause jolla tyhmiä jymäytetään.
Niin? Suomesta siirretään tehtaat ja vähänkään tuottavat yritykset ulkomaille verotuksen ja lakkoilevien ja oikeutensa tietävien suomalaistyöntekijöiden takia. Sitten itketään, kun talous on kuralla ja tukirahoihin puututaan. Mikä on ratkaisu? No verotetaan lisää rikkaita ja yrityksiä ikään kuin Suomessa ei olisi jo maailman korkeimmat veroasteet. Typerä kansa.
Vierailija kirjoitti:
Ja KUKA MUKA on vielä 2024 yllättynyt tästä jutkutuksesta?????
Tätähän se on: globaalia maailmanvaltaa...
Tuonkin firman johtajat tulenevat patsastelemaan linnanjuhlissa näytellen niin isänmaallista. Runegergin torttukin ulkoistettiin, olemme sankareita kaikki.
Suomi nousuun.
Fazerilla tuotteiden valmistusmaa vaihtelee. Myös Fazer lemppari rieska ja muut sarjan leivät on leivottu Ruotsissa.