Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten käy jos Runebergin tortun sisään laittaa tavallista hilloa paistettaessa?

Vierailija
26.01.2024 |

Pitääkö olla paistonkestävää?

 

Mikä ero noilla yleensäkin on?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

AV-mammat suuttuu ja haukkuu uusavuttomaksi.

Vierailija
2/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se tavallinen hillo valuu tortun läpi ja torttu lässähtää.  Paistonkestävä pysyy sisällä. Jos on pakko "tavallista" hilloa käyttää, sekoita siihen edes vähän perunajauhoja, joka suurustaa hillosta irtoavan nesteen.

Tai pursota hillo vasta paistettuihin, valmiisiin ja jäähtyneisiin torttuihin täyttötyllalla (se putkimainen, päästä viistoon katkaistu tylla).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ko. tortuissa hillo tulee lisätä vasta paiston jälkeen. Mielellään hieman jäähtyneen tortun päälle.

Vierailija
4/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistonkestävässä hillossa on saostusainetta, johanneksenleipäpuujauhetta tai pektiiniä tai vastaavaa. Lisäksi niiden kuiva-ainepitoisuus on korkeampi kuin hillojen yleensä. Eli normaalit hillot on vetistä kamaa, joka plörähtää uunissa.

Vierailija
5/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se tavallinen hillo valuu tortun läpi ja torttu lässähtää.  Paistonkestävä pysyy sisällä. Jos on pakko "tavallista" hilloa käyttää, sekoita siihen edes vähän perunajauhoja, joka suurustaa hillosta irtoavan nesteen.

Tai pursota hillo vasta paistettuihin, valmiisiin ja jäähtyneisiin torttuihin täyttötyllalla (se putkimainen, päästä viistoon katkaistu tylla).

Runebergin tortun sisälle ei laiteta hilloa. Se hillo tulee tortun päälle. Ja tietenkin paistamisen jälkeen. Se vähän niin kuin oli tämän provon pointti.

Vierailija
6/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ko. tortuissa hillo tulee lisätä vasta paiston jälkeen. Mielellään hieman jäähtyneen tortun päälle.

Reseptejä on monia. Joihinkin tulee osa hillosta jo ennen paistamista ja paiston jälkeen sitä lisätään päälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muna vaan sisään torttuun ja hillot sisään.

Vierailija
8/8 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Se tavallinen hillo valuu tortun läpi ja torttu lässähtää.  Paistonkestävä pysyy sisällä. Jos on pakko "tavallista" hilloa käyttää, sekoita siihen edes vähän perunajauhoja, joka suurustaa hillosta irtoavan nesteen.

Tai pursota hillo vasta paistettuihin, valmiisiin ja jäähtyneisiin torttuihin täyttötyllalla (se putkimainen, päästä viistoon katkaistu tylla).

Runebergin tortun sisälle ei laiteta hilloa. Se hillo tulee tortun päälle. Ja tietenkin paistamisen jälkeen. Se vähän niin kuin oli tämän provon pointti.

Provon pointti on, että reseptejä on monia ja täytetty torttu on mehevämpi kuin se kuiva korppu, joita teidän trollilassa leivotaan. 

T. Vagisan auttaa kuivaan torttuun

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yhdeksän