Uunimakkaraa ja perunamuusia, salaattia
Kommentit (29)
Hyvältä kuulostaa, nälkä on. Kohta onneksi loppuu palaveri ja pääsee syömään.
Vierailija kirjoitti:
Miten maustat uunimakkaran?
Laitan viiltoihin juustoa. En mitenkään muuten.
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
No niin kiitos vain! Nyt mun tekee mieli uunimakkaraa ja muusia. :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten maustat uunimakkaran?
Laitan viiltoihin juustoa. En mitenkään muuten.
Minä laitan yleensä uuniin sipulia, porkkanasiivuja ja joskus muitakin kasviksia kypsymään uunimakkaran lisäksi. Sinappi riittää ihan hyvin pöytään.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
Mä teen uunilenkistä. Löytyy s-marketista. ap
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
Meillä tehdään perinteinen uunilenkki hk:n blööstä aina, mutta sitten uunimakkarana joskus syödään muutakin lähtien ihan raakamakkaroista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten maustat uunimakkaran?
Laitan viiltoihin juustoa. En mitenkään muuten.
Minä laitan yleensä uuniin sipulia, porkkanasiivuja ja joskus muitakin kasviksia kypsymään uunimakkaran lisäksi. Sinappi riittää ihan hyvin pöytään.
Meillä ei kukaan syö sipulia eikä sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
Mä teen uunilenkistä. Löytyy s-marketista. ap
Okei :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
Mä teen uunilenkistä. Löytyy s-marketista. ap
Hk:n blöö oli pitkään lempimakkarani.
Kunnes jotain tapahtui. Mielestäni maku ei ole enää entisensä. 🙄
Lounaaksi tänään tonnikalavoileipä ja kahvi, kun ei oo iso nälkä. Päivälliseksi sitte lihapataa juureksilla.
Vierailija kirjoitti:
Hyvältä kuulostaa, nälkä on. Kohta onneksi loppuu palaveri ja pääsee syömään.
Ja palaverissa hengaillaan aaveellä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten maustat uunimakkaran?
Laitan viiltoihin juustoa. En mitenkään muuten.
Ei siihen muuta tarvitakaan kuin sopivasti juustoa viiltoihin ja viillot riittävän syvälle, että makkara aukeaa paistettaessa ja juusto sulaa herkulliseksi siihen päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Mistä makkarasta tulee hyvää? Vieläkö hk:n blöö on syötävää?
Mä teen uunilenkistä. Löytyy s-marketista. ap
Hk:n blöö oli pitkään lempimakkarani.
Kunnes jotain tapahtui. Mielestäni maku ei ole enää entisensä. 🙄
Totta. Jälkimaku on kuin jäteöljyllä. Ei mene enää leivän päällä, ja nippa nappa ruuassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten maustat uunimakkaran?
Laitan viiltoihin juustoa. En mitenkään muuten.
Ei siihen muuta tarvitakaan kuin sopivasti juustoa viiltoihin ja viillot riittävän syvälle, että makkara aukeaa paistettaessa ja juusto sulaa herkulliseksi siihen päälle.
Mitähän juustoa diihen laitat?
Hyvää ruokaa, mutta epäterveellistä.
nami nami 🍽