Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko chiliä pakastaa ja miten?

Vierailija
22.01.2024 |

Sain reilun puolisen kiloa chiliä. Tykkään kyllä esimerkiksi Chili con carnesta mutta eihän ne kaikki isoonkaan padalliseen uppoa.

Voiko chiliä pakastaa ja jos, niin miten? Millainen esikäsittely? Mahtaako maku laimeta pakastuksessa?

Muita chiliruokaehdotuksiakin saa laittaa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa, koostumus saattaa muuttua, mutta maku ja tulisuus pitäis pysyä. Pilkot pienemmiksi, rasiaan tai pussiin ja pakkaseen. Kuivatus on myös hyvä menetelmä säilöä.

Vierailija
2/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tosiaan ei tarvitse esikäsittelyä. Ja voi ne ihan semmosenaankin pakastaa, mutta ajattelin, että on helpompi laittaa käyttövalmiiksi ja vasta sitten kylmään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aasialainen tapa on kuivata chilit, jonka jälkeen säilyvät käytännössä ikuisuuden.

Vierailija
4/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa, voi kuivata, voi säilöä öljyyn. Ei muutu miksikään

Vierailija
5/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ne vain laittaa pussiin, pieninä kerta-annoksina. Kun sulattaa pitää vähän aikaa pussin suuta auki jääkaapissa jossa on automaattinen kosteudenpoisto tai sisäilmassa, pääsee kosteus pois. Jos ei ole ylimääräistä kosteutta kiva.

Vierailija
6/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän sinä VOIT pakastaa vaikka vauvasi, mutta eri asia että kannattaako.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon pakastanut aina pienet omakasvatus chilit. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi viisi