Söin pitkästä aikaa jauhelihakeiton. Ei kyllä.maistunut
Oletteko te muut sekasyöjät vieraantuneet lihasta?
Kommentit (42)
Olen vieraantunut. Ei se pahaa ole, mutta ei nyt erityisen hyvääkään kuin vahvasti maustettuna ja käsiteltynä.
Näin tunnen minäkin. Reilusti on lihanäyttö vähentynyt. Porsasta en ole syönyt vuosiin, mutta nyt nautakin tökkii. Grillattu sisäfileepihvi on ollut herkku, mutta eipä oikein muu houkuttele enää. Papuja ja linssejä tilalle, ruuat vahvasti kasvispainotteisia, ja tietenkin kalaa paljon ja broileria.
Minä teen nykyisin jauhelihakeiton uunissa. Siihen tulee makua ihan eri tavalla verrattuna hellalla keitettyyn.
"En syö lihaa. Syön kalaa ja broileria." Mitä on kala ja broileri, elleivät lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Minä teen nykyisin jauhelihakeiton uunissa. Siihen tulee makua ihan eri tavalla verrattuna hellalla keitettyyn.
No tuohan onkin helppoa. Paistat varmaan lihan ennen pataan laittoa? Juurekset myös saavat ihan uuden aromin kun ne kuullottaa pannulla. hauduttaminen tuo hyvän maun. Ja kenties timjamia tai rosmariinia mukaan...
Vierailija kirjoitti:
"En syö lihaa. Syön kalaa ja broileria." Mitä on kala ja broileri, elleivät lihaa?
Ihan mahdotonta tajuta, että kyse olis punaisesta lihasta?
Eiks siinä oo aika paljon kasviksia mistä se maku tulee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oikea muoto on jauhenlihakeittoa.
Suksi v i t t u u n idiootti.
Illalla on tarkoitus.
Mun tekis mieli jauhelihakeittoa mutta ovat niin turkasen pienissä purtiloissa ja maksavat melkein 3 e ellei nykysin jopa ylikin. Liha kelpaa aina, ainoo vaan että on niin kallista että joutuu tyytymään makkaraan.
Katoin just Netflix dokumentin, kaksosjutun, toisella kasvis-toisella liharuokavalio. Siitä viis mutta ne liha ja kana jutut siinä väleissä! Katsokaa ja kauhistukaa. Ehkä ei Suomessa kuitenkaan olla tuolla tiellä! Twins and diets tms se juttu oli nimeltään!
En ostanut kanaakaan sen jälkeen, kalasta puhumattakaan! Possua ym en ole syönyt vissiin kolmeenkymmeneen vuoteen...maistui aina suussa silakallle heh
Vierailija kirjoitti:
En, mutta en myöskään syö jauhelihakeittoa. Jauhelihasta kannattaa tehdä pastakastike tai lihapullia.
Maailman turhin ruoka, jauhelihakeitto. Samalla vaivalla saa jauhelihapadan, jossa se liha myös erottuu joukosta. Keitossa se leviää lähes hiutaleina liemeen. Jos haluaa lihakeittoa ja aika on vähissä, tulee se helposti vaikkapa lihasuikaleista. Ei sitä tehnyt kotona ammattikeittiöissäkin töissä ollut ja alalle koulutettu äitikään, teki mielellään lihasopan kokolihasta ajan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"En syö lihaa. Syön kalaa ja broileria." Mitä on kala ja broileri, elleivät lihaa?
Ihan mahdotonta tajuta, että kyse olis punaisesta lihasta?
Liha mikä liha. Täyttä pelleilyä kun ei voi syödä lehmää mutta fisu menee kurkusta alas hyvällä omallatunnolla.
Vierailija kirjoitti:
"En syö lihaa. Syön kalaa ja broileria." Mitä on kala ja broileri, elleivät lihaa?
Kyllä minäkin tarkoitan punaista lihaa puhuessani lihasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En, mutta en myöskään syö jauhelihakeittoa. Jauhelihasta kannattaa tehdä pastakastike tai lihapullia.
Maailman turhin ruoka, jauhelihakeitto. Samalla vaivalla saa jauhelihapadan, jossa se liha myös erottuu joukosta. Keitossa se leviää lähes hiutaleina liemeen. Jos haluaa lihakeittoa ja aika on vähissä, tulee se helposti vaikkapa lihasuikaleista. Ei sitä tehnyt kotona ammattikeittiöissäkin töissä ollut ja alalle koulutettu äitikään, teki mielellään lihasopan kokolihasta ajan kanssa.
No ei mulla mitään lihahiutaleita jauhelihakeitossa ole. Et vaan osaa.
Onhan se vähän tylsän makuista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen nykyisin jauhelihakeiton uunissa. Siihen tulee makua ihan eri tavalla verrattuna hellalla keitettyyn.
Mä ten uunissa lihakeiton kokolihasta, mielettömän hyvää. Jauhelihasoppa taas on arjen ruokaa, kun tulee nopeasti kattilassa.
Söin juuri kermaista chili heppasika pastaa. Oli tosi hyvää.
En, mutta en myöskään syö jauhelihakeittoa. Jauhelihasta kannattaa tehdä pastakastike tai lihapullia.