Kuinka usein teet täytettyjä Cannellioneja?
Ihan parasta ruokaa kunhan on vihersalaattia kanssa.
Kommentit (8)
Vähintään kerran vuodessa. Oon kehittäny tosi hyvän tavan täyttää ne tuubit ilman että menee järki XD Pinaatti-ricottatäytteiset on taivas maan päällä.
Ne on ne tuubit aika pieniä, ärsyttäviä täyttää.
Vai löytyykö niitä erikokoisia?
Miten teet pinaattiricottatäytteen 2?
Ostan kolme rasiaa ricottaa, valutan sen 24h. Sit joko tuoretta pinaattia tai kokonaisena pakastettua heitän pannulle ja maustan suolalla ja mustapippurilla. Muskottipähkinääkin voi lisätä hieman. Annan pinaatin mennä kasaan ja/tai kosteuden haihtua pakastetusta ja sit jäähdytän, ennen kun sekoitan ricotan kanssa yhteen.
Sit päälle tomaattisoosi, johon käytän mutin murskaa. Ihan jollain normireseptillä, muistaa laittaa sopivasti sokeria ettei jää kitkeräks.
Sit viipaloin mozzarellaa päälle ja uuniin.
Vähän parmesaania tarjoiluun. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Ostan kolme rasiaa ricottaa, valutan sen 24h. Sit joko tuoretta pinaattia tai kokonaisena pakastettua heitän pannulle ja maustan suolalla ja mustapippurilla. Muskottipähkinääkin voi lisätä hieman. Annan pinaatin mennä kasaan ja/tai kosteuden haihtua pakastetusta ja sit jäähdytän, ennen kun sekoitan ricotan kanssa yhteen.
Sit päälle tomaattisoosi, johon käytän mutin murskaa. Ihan jollain normireseptillä, muistaa laittaa sopivasti sokeria ettei jää kitkeräks.
Sit viipaloin mozzarellaa päälle ja uuniin.
Vähän parmesaania tarjoiluun. Nam.
Niin siis ricotta-pinaatti menee tuubeihin ja SITTEN tomaattisoosi tuubien päälle XD
Ihan liian harvoin! Herkku , taidanpa tehdä huomenna, kiitos muistutuksesta :)
En koskaan. Laitan kyllä samoista aineista ruokaa eri muodossa.