Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kapriksien ja oliivin eroista! Eli olen saanut sellaisen käsityksen, että Italiassa käytetään kapriksia ja Espanjassa oliiveja.

Vierailija
15.12.2023 |

Korjaa, jos olen väärässä. Näin siis todennut, kun syönyt kummassakin maassa ruokia.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä? Niitä käytetään molemmissa maissa. Kaprista käytetään enemmän mausteen omaisesti, oliiveja voi syödä sellaisenaankin.

Vierailija
2/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Ne ovat kaksi eri asiaa. Oliiveja käytetään paljon kaikissa Välimeren maissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa harvinaisen typerä kysymys.

Vierailija
4/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri kaupassa todistin kun mummeli etsi suomalaista oliiviöljyä. Mietin siinä kyllä itsekseni että viljelläänkö näinkin pohjoisessa...

Vierailija
5/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, kyllä niitä molempia käytetään molemmissa maissa. Ja nehän on aivan eri makuisia ja erilaisia, toinen on säilötty kaprispensaan kukkanuppu ja toinen oliivipuun öljyinen marja. Voi niitä toki samaan ruokalajiinkin käyttää, esim. klassisessa puttanesca-pastassa on molempia. 

Vierailija
6/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitähän käytetään aivan eri tarkoituksiin. Mitä ihmettä ap höpäjää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä? Niitä käytetään molemmissa maissa. Kaprista käytetään enemmän mausteen omaisesti, oliiveja voi syödä sellaisenaankin.

Isot kaprikset menee sellaisenaan salaatissa, on hyviä kun makuun tottuu. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän neljä