Piparitaikina parempaa kuin valmiit piparit
Tykkään taikinasta, voisin syödä vuoden piparit taikinana
Kommentit (6)
Ihanaa! Vihdoin joku piparitaikinahuöllu! Olen samanlainen. Syön vain taikinaa ilman paistamista :p
Pidän taikinaa pakastimessa ja sieltä napsin :p
Todellakin!
Tosin tää tahmea ripuli, joka kestää pari päivää piparitaikinan syömisen jälkeen, on inhottava. Meni varmaan 100 grammaa.
Tietenkin on. Mutta listeria, joten en syö raakana.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin on. Mutta listeria, joten en syö raakana.
Mistä aineosasta se listeria?
Teen yleensä joka vuonna yhden piparitaikinan pelkästään syötäväksi. Vasta toisesta paistetaan piparit. Eikä niitä juuri kukaan syö kypsinä =). Joskus teen piparitaikinaa kesälläkin, kun se on niin hyvää.
Tuore fressi pipari parempi kuin vanha ja loppuun palanut.