Miksi Fazerin markapiirakoista tulee mikrossa niin nopeasti hiton kuumia?
10 sekuntia ja suu jo palaa, mikä on se kemia tuossa taustalla?
Kommentit (11)
Mikrosirut lämpenee nopeasti niitä niissä on
Ovat 70 % sokeria. Loput palmurasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Ovat 70 % sokeria. Loput palmurasvaa.
Juuri näin:
kasvimargariini [kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi, kookos),
Vierailija kirjoitti:
Ovat 70 % sokeria. Loput palmurasvaa.
Hyvettiä onpi
Vierailija kirjoitti:
Mikrosirut lämpenee nopeasti niitä niissä on
Kun syöt yhden marjapiirakan, niin Kiinassa susta tiedetään vielä enemmän. Ne 5G-sirut mahdollistaa terveytesi muuttelun etänä, jolloin alat tarvita uusia lääkkeitä ja lääketeollisuus hyötyy. Ei pidä muutenkaan ihmetellä sitä, että kun on jotain syönyt, niin miksi sen jälkeen on alkanut olla sitä ja tätä vaivaa. Elimistöösi kiinnittyneissä siruissa sen salaisuus.
Mikä on markapiirakka? Oletko vetänyt sieniä vai?!
Ei se oo enään markapiirakka. Se on ollu europiirakka jo valovuosia
Vierailija kirjoitti:
Ei se oo enään markapiirakka. Se on ollu europiirakka jo valovuosia
Valovuosi on matka, jonka valo etenee vuodessa, eli 9,5 miljardia kilometriä. Valovuosi ei ole enempää kuin vuosi. Ajasta puhuttaessa on fiksumpaa käyttää sanaa vuosi kuin valovuosi. Kun ei se valovuosi ole vuosissa yhtään sen pidempi kuin vuosi, joten miksi ilmaista aikaa valovuosina vuosien sijaan? Valovuosia käytetään tähtitieteessä etäisyyksien mittaamiseen, koska pituusmittoja käytettäessä luvut olisivat vaikeammin ymmärrettäviä.
Aivan. Sama kun sanoisi että se on ollut noin jo monta kilometriä
No se nestepitonen marja varmaan lämpiää mikroaaltouunin toimintaperiaatteen vuoksi nopeammin kuin höttö siinä ympärillä... (se "pyörittää" vesimolekyylejä, jotka lämpiävät).