Kauanko niitä perunoita pitää paistaa ku tekee pottumuusia?
Kommentit (14)
Peruant keitetään, sitten lisätään maitoa ja aitoa meijerivoita ja blendataan. Sitten vielä nopea kevyt lämmitys. Tarjoillaan jauhelihakastikkeen kanssa.
Perunoita paistetaan yhtä kauan kuin miehesi erektio pysyy jäykkänä.
Sehän riippuu siitä, millä puilla nuotiosi lämmität. Jos käytät kuivaa koivuhalkoa, niin kyllä ne parissa tunnissa paistuu mukavan ruskeiksi. Niitä sitten kelpaa muusinuijalla mätkiä.
Laiskalla liekillä yön yli. Paljon voita paistamiseen.
Jos pilkot ne, niin saattavat kypsyä tuossa ajassa, mutta tsekkaa välillä ovatko tarpeeksia kypsiä kuitenkaan. Sitten vaan muussaat ne.
Niin kauan, että muuttuvat muusiksi.
Sori trolli. Itse asiassa tosi hyvä, sellainen parempien ravintoloiden perunamuusi tulee uunissa paahdetuista perunoista ja ruskistetusta voista.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/b8835a34-59dd-4a68-aefb-f4e…
Vois joskus kokeilla paistaa keitetyt perunat rapeaksi ja sitten blendata ja laittaa lämmitetty maito ja voi sekaan. Kyllään se makua hieman muuttaa, mutta tuleeko parempaa muusia?
Perunat kannattaa muussata vasta seuraavana päivänä. Niistä lähtee ylimääräinen neste pois jääkaapissa ja maku tiivistyy.
Hyvää tulee paahdetusta perunasta, mutta sun pitää vaan tarkistaa milloin ne on kypsiä. Paahda jotain 230 asteessa.
Kokeilepas saunapottuja. Käärit ne folioon. Sitten kiukaalle saunomisen ajaksi. Sen jälkeen otat ne pois kypsinä.
Miksi haluat paistaa?
Miksi et googlaa, vastaus löytyy sekunnissa.
Ei niitä paisteta vaan keitetään. Aika riippuu perunoista.