Missä muodossa syöt herneitä talvisin? Hernekeitto, pakaste vai tölkkiversio?
Itse hernekeittoa ja suolaliemessä. On niin terveellisiä ja hyviä!
Kommentit (11)
Hernekeitoa tulee välillä tehtyä. Lisäksi pakasteherneitä käytän joskus salaateissa, padoissa tms. Minusta herne on yksi parhaiten pakastamisessa makunsa säilyttävistä raaka-aineista.
Just on herneet likoamassa keittoa varten.
Pakasteena itse kasvatettuja. Melkoista nypläämistä aukoa palot kesällä mutta ainakin luomua.
Teen kuivatuista herneistä hernekeittoa ja hernemuhennosta. Pakasteherneitä käytän muiden ruokien ohella. Tölkkihernekeittoa en syö, enkä tölkkiherneitä. Pakastehernekeitosta en ole kuullutkaan, mutta kai sellaistakin sitten on.
Pakasteherneitä ja tölkkihernekeittoa syön ympäri vuoden. Joulupöydässä vanhempieni luona on perinteisesti ollut tölkkiherneitä suolaliemessä, muuten en niitä syö.
Jouluna on PAKKO olla tölkkiherneitä.
Minähän tietysti mutta kuitenkin myös.
Pakasteherneitä ostan ja käytän usein lisukkeena, salaateissa ja ruoissa. Tölkeissä en osta. Joskus hernekeittoa.
Kuivatuista herneistä liotan ja teen keittoa. Herne-maissi-paprika pakasteesta moniin ruokiin sekaan.
Pakasteena ostan ja kuumennan hetken vedessä mikrossa. Sikloin ne pysyvät mehevinä, maukkaina ja kauniin näköisinä.