Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Graavilohta ja kylmäsavustettu lohi, ovatko raakaa kalaa?

Vierailija
27.11.2023 |

Mites helposti niistä saa ruokamyrkytyksen, jos ovat raakaa kalaa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu montako päivää ajattelit seisottaa niitä pöydällä lämpimässä ilman suojaa.

Noin muuten tuoreena graavikalasta on hyvin pieni riski saada ruokamyrkytystä, on sen verran tymäkästi suolattu. 

Vierailija
2/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala on tietysti rasvaista ja pilaantumiselle altista, mutta nämä tuotteet ovat niin suolaisia ettei kovin suurta vaaraa ole. Kylmäsäilytys on tärkeää tietysti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, mutta vakuumipakatussa kalassa on listeriariski.

Vierailija
4/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Japanissa laitetaan sashimiin aivan tuoretta kalaa, mutta se onkin suolaisen valtameren kalaa ja tuoreus ja raikkaus on ehdoton vaatimus.

Vierailija
5/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavista voi saada laihdutusmatoja suolistoon.

Vierailija
6/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokamyrkytyksen saa yleensä liian pitkään lämpimässä säilytetystä ruuasta, useammin kypsennetystä kuin sellaisesta raa'asta, jota ei ole edes lämmitetty.755

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakaa ovat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kahdeksan