Uusi hella ostoslistalla
Minkälaisia käyttökokemuksia teillä on keraamisista tasoista? Sopiiko myös emännälle jolla joskus kokkaukset kiehuvat yli eikä aina jaksa rätti kädessä olla heti pyyhkimässä hellaansa?
Kommentit (6)
Ne perinteiset on niin rumia ja hankalia puhdistaa ( mun mielestä)
jos siivous tökkii, tulee siitä tehdä helppoa; händillä vaan raaps, ja liesi on puhdas
ainoa huonompi puoli on, että ylikiehuneet sydeemit leimahtaa äkkiä tuleen
Vanhan lieden puhistushan se vasta kamalaa hommaa onkin. Osta iduktio, niin ei haittaa, vaikka maidot kiehuisi yli, sillä itse lieden pinta ei kuumene lainkaan.
Jos jokin jämähtää tiukemmin kiinni, niin se poistetaan erityisellä lastalla.
Tasainen pinta on ilo pitää puhtaana ja helppo pyyhkäistä puhtaaksi.
Jos et ymmärrä niin et ymmärrä, sillehän ei voi mitään.
Perinteiset keittotasot on paremmat esim jos tykkää käyttää valurautapatoja ja -pannuja ruuanlaitossa. keraaminen taso naarmuuntuu niistä helposti todella ikävän näköiseksi.
Erilaisia vaihtoehtoja on juuri siksi että tarpeet ja mieltymykset samoinkuin myös olosuhteet ovat erilaisia. Sitä on ilmeisesti mahdoton joidenkin ymmärtää.
on tarkka siivouksen kanssa sikäli että roiskeet ja kuohut on putsattava heti. Tasainen pinta toisaalta on helppo puhdistaa - kunnes se naarmuuntuu.
Valurautapannuista se tosiaan naarmuuntuu helposti, ja rikkoontuu jos vaikka maustepurkki tipahtaa päälle. Lieden yläpuolelta kannattaa siis maustepurkit poistaa.
Keraaminen taso vaatii enemmän hoitamista. Jos samantien pyyhit yli kiehuneet pois,niin hyvä. Mutta jos noin laiskasti....niin osta vanhanmallinen.