Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pakastimessa olisi -50% viime välipäivinä hommattu joulukinkku, vieläkö uskaltaisi paistaa?

Vierailija
26.11.2023 |

Kun ei olisi oikein rahaa uuteenkaan kinkkuun ja lapset tulevat jouluksi kotiin..

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin vaan, sanoisi saksalainen.

Vierailija
2/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

Vierailija
4/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten on varaa pitää pakastinta koko vuosi päällä jos ei ole varaa yhteen kinkkuun?

Vierailija
5/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Vierailija
6/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sianrasva on jo hapettunut eli härskiä.

Provo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka vuosi paistan edellisvuoden kinkkua ja eroa ei huomaa mitenkään. 

Vierailija
8/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Pakastus ei tapa bakteereja vaan hidastaa niiden toimintaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Pakastus ei tapa bakteereja vaan hidastaa niiden toimintaa



 

Kypsennys tappaa.

Vierailija
10/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai uskaltaa, mutta syömisestä en ole ihan varma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se myrkyllinen ole, mutta maku on voinut muuttua. Erityisesti rasva säilyy pakastimessa huonosti, suositus on 3 kk. Mutta jos siinä on päiväys esimerkiksi viime juhannuksena, niin kyllä käyttäisin vielä.

Vierailija
12/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihatuotteet säilyy n. 3-4 kuukautta pakkasessa, ei todellakaan ole turvallista syödä, etenkään, kun päiväys hipoi jo loppua, kun ostit sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joka vuosi paistan edellisvuoden kinkkua ja eroa ei huomaa mitenkään. 

Kun joka vuosi syöt vuoden vanhaa kinkkua, niin mihin olet verrannut että ei ole eroa.

Vierailija
14/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Pakastus ei tapa bakteereja vaan hidastaa niiden toimintaa

Raakanako hän sen syö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha ei kai hyvänä säily pakasteessakaan kuin joku 3-4 kk ja mitä rasvaisempi, sen huonommin. Pois vain jo. 

Vierailija
16/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihatuotteet säilyy n. 3-4 kuukautta pakkasessa, ei todellakaan ole turvallista syödä, etenkään, kun päiväys hipoi jo loppua, kun ostit sen.

Ja tämä on kurssilla opittua faktaa.

 

 

 

Vierailija
17/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Pakastus ei tapa bakteereja vaan hidastaa niiden toimintaa



 

Kypsennys tappaa.

Kai syöt myös pari viikkoa päiväysvanhaa jääkaapissa säilytettyä lihaa? Kypsennyshän tappaa bakteerit.

Vierailija
18/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihatuotteet säilyy n. 3-4 kuukautta pakkasessa, ei todellakaan ole turvallista syödä, etenkään, kun päiväys hipoi jo loppua, kun ostit sen.

Mistä sinä päiväyksen tiedät?

Itse ostin alekinkun kerran. Tein sen kesäkuussa ja siinä oli edelleen päiväystä.

Kannattaa nyt ymmärtää, että se on suolattua lihaa. Kovassa suolassa ennen säilöttiin lihat ihan vain tiinussa ja jos ei lievemmässä suolassa pakkasessa -18 säily vähintään päiväykseen, niin melko outoa. 

Vierailija
19/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liha säilyy noin puoli vuotta pakkasessa. En itse paistaisi. Jos kumminkin päätät niin tehdä niin varaudu vatsanpuruihin.

 

Markkinamiehen puhetta.

Pakastus ei tapa bakteereja vaan hidastaa niiden toimintaa



 

Kypsennys tappaa.

Kai syöt myös pari viikkoa päiväysvanhaa jääkaapissa säilytettyä lihaa? Kypsennyshän tappaa bakteerit.

Sen nyt jo näkee ja haistaa, että on pilalla.

Oletko ihan pihalla?

Vierailija
20/36 |
26.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joka vuosi paistan edellisvuoden kinkkua ja eroa ei huomaa mitenkään. 

Kun joka vuosi syöt vuoden vanhaa kinkkua, niin mihin olet verrannut että ei ole eroa.

Tämä on totta, mutta paskaan makuunkin tottuu, usko pois.