Hapankaalin ystäviä paikalla? Minkä kanssa nautitte?
Kommentit (32)
Syön pelkästään samalla kun kirjoittelen Persu juttuja tänne. Ei meillä paljon muuta ruokaa olekkaan.
Raakana, dippaan tacokermaviiliin.
Paistan pannulla maustamattoman jugurtin kanssa.
Sellaisenaan tai sitten teen bigos'ia.
Ihan vaan ruuan kylkeen ja syön semmoisenaan. Kiinnostaisi kyllä kokeilla muutakin.
Laitan voidellulle ruisleivälle kinkun juuston ja tomaatin kanssa
Paistan pannulla tai hauduttelen kermassa, yleensä erilaisten makkaroiden, ribsien tai pörköltin ja perunoiden kanssa.
Tuleehan siitä hyvä keittokin. Meillä menee parhaiten ruoissa ja salaateissa purjohapankaali.
Bratwurst ja Maille Dijon kokojyväsinappi.
Vierailija kirjoitti:
Syön pelkästään samalla kun kirjoittelen Persu juttuja tänne. Ei meillä paljon muuta ruokaa olekkaan.
Kyllä säälin henkisestikin köyhää vasuria. Ei ihme että juttusi ovat niin kurjia.
Pyöräytä paistinpannulla, että hieman kuivahtaa, lisukkeeksi mausteinen makkara, esim. bratwursti tai krakova (pirkan krakova-nakki + hapankaali paistettuna on tosi hyvää)
Sopii kaikkeen.
Voi lisätä esim. kasviskeittoihin tai vaikka uunikalan kylkeen.
Parhaimmillaan kuitenkin sellaisenaan lisukkeena lautasella tai leivän päällyksenä.
Teen hapankaalista seppeleitä, joita heitän itärajan yli pitääkseni rysväkkeet poissa.
Hapankaali on mustan makkaran kanssa hyvää, paistan siis paistinpannulla mustaa makkaraa runsaassa voissa ja kun makkarat hyväksi paistuneita, lisään pannulle hapankaalia lämpenemään. Usein myös ahnehdin hapankaalia oliiviöljyn kanssa, yksinkertaista ja hyvää ja terveellistä.
Heitän mausteisten pikanuudelien sekaan.