Henri Alén avaa ravintolan vauvoille
Tarjolla on "hienoa vauvoille suunniteltua ravintolatunnelmaa" sekä kolmen ruokalajin menu, jonka Michelin-kokki Alén on itse suunnitellut, tiedotteessa sanotaan.
Menu on suunniteltu erityisesti 6kk3-vuotiaille vauvoille ja taaperoille. Annokset pohjautuvat Henri Alénin kehittelemän Muru Baby -lastenruokabrändin ympärille.
Koska yleensä ravintoloissa on lapsille aika niukka tarjonta, käännetään tässä osat nyt ihan toisinpäin. Lapset pääsevät herkuttelemaan kolmella ruokalajilla, aikuisille on tarjolla kinkkusämpylä ja kahvi, tiedotteessa sanotaan.
Henri Alén on puhunut vuosia lastenruokakulttuurin puolesta. Hän on kertonut, ettei hänen ravintoloissaan ole erikseen lastenruokalistoja.
Kommentit (36)
Hauska idea. Vauvat ainakin antaa rehellisen palautteen ruuista.
Ihan hyvä idea. Toivottavasti löytää asiakkaita hoitovapaalaisista lapsineen.
terv. vela
Kyse on parin päivän pop up -ravintolasta. Ei pysyvästä konseptista. Hinta 3€/lapsi, aikuisille sämpylää ja kahvia.
Kiva idea ja kokeilu.
Aivan niinku joku aprillipäivän uutinen.
En oikein pysty millään keksimään tästä mitään negatiivista.
Vierailija kirjoitti:
Kyse on parin päivän pop up -ravintolasta. Ei pysyvästä konseptista. Hinta 3€/lapsi, aikuisille sämpylää ja kahvia.
Kiva idea ja kokeilu.
On muuten todella edullista. Vaikka lapsen ruokailusta ei tulisi mitään, harvassa paikassa saa edes kuudella eurolla kahvia ja sämpylää. Lisäksi lapset ovat tervetulleita eivätkä häiriötekijä. Oikein kiva kokeilu näin lapsettomankin mielestä.
Ei tule menestymään. Kuka ruokaa arvostava aikuinen istuisi siellä pupeltamassa kinkkusämpylää samalla kun kersa vetää jotain monen ruokalajin menuuta. Joopajoo.
Vierailija kirjoitti:
Hauska idea. Vauvat ainakin antaa rehellisen palautteen ruuista.
Niinpä. Vauvat eivät hienostele.
Vierailija kirjoitti:
Ai se tyrkky on löytänyt rikkaiden kakaroiden vanhemmat nyt. Huoh.
Melko asenteellista. Itse olen 4v ja aion käydä tuolla omilla rahoillani. Saan viikkorahaa 5e.
Vierailija kirjoitti:
Ei tule menestymään. Kuka ruokaa arvostava aikuinen istuisi siellä pupeltamassa kinkkusämpylää samalla kun kersa vetää jotain monen ruokalajin menuuta. Joopajoo.
Paskatrollaus.
Vierailija kirjoitti:
Ei tule menestymään. Kuka ruokaa arvostava aikuinen istuisi siellä pupeltamassa kinkkusämpylää samalla kun kersa vetää jotain monen ruokalajin menuuta. Joopajoo.
Se on tarkoitettu niille mammoille ja papoille, jotka päivällä ajankuluksi menee kahvilaan istumaan. Saavat saman palvelun pienellä rahalla ja bonuksena ei tarvitse soseita mikrotella. Ei sinne pariskunnat lapsineen tulee juhlahetkiä viettämään.
Kuulostaa erinomaiselle idealle. Etenkin taaperon kanssa on vaikeaa käydä ravintoloissa, kun ruokalistassa ei ole huomioitu näin pieniä. Annokset ovat usein todella suuria vaikka ovatkin lasten kokoa ja maultaan tylsiä.
KOKKI ja ravintoloitsija Henri Alén perustaa kauppakeskus Rediin vauvoille tarkoitetun pop up-ravintolan.
Vauvojen fine dining-ravintola on auki 14.16. marraskuuta, entisen Roberts Coffeen tiloissa.
En ole miettinyt sitä, voisiko kyseessä olla pysyvä ravintola. Tämä on mielestäni hauska konseptitestaus, Alén kertoo.
On usein puhetta siitä, saavatko lapset tulla ravintoloihin. Mielestäni on hauska keikauttaa asetelma päälaelleen, nyt vauvat ovat ykkösasiakkaita ja vanhemmat tulevat siinä sivussa heidän seurassaan.
RAVINTOLAN menu on suunniteltu erityisesti kuuden kuukaudenkolmen vuoden ikäisille vauvoille ja taaperoille.
Annokset pohjautuvat Alénin kehittelemän lastenruokabrändin ympärille.
Ravintolassa on otettu Alénin mukaan vauvat huomioon muun muassa vaunuparkilla ja paikan värikkäällä sisustuksella. Myös tarjoilutyyli ja kattaus on suunniteltu juuri lapsia ajatellen.
Vauvoissa on se siistiä, että palaute on hyvin suora ja vilpitön. Näkee heti tykkääkö vai ei, Alén sanoo.
Vauvan kolmen ruokalajin menu maksaa viisi euroa. Aikuisille tarjolla on kinkkusämpylä ja kahvi.
Vierailija kirjoitti:
Kyse on parin päivän pop up -ravintolasta. Ei pysyvästä konseptista. Hinta 3€/lapsi, aikuisille sämpylää ja kahvia.
Kiva idea ja kokeilu.
5 e
Hyvä markkinointitempaus, jolla saa ruokamerkille näkyvyyttä. Ja vanhemmat somesisältöä, kun Nico-Jadessa syö fine dining -sosetta. Veikkaan asiakasryntäystä.
Ja ei-kyynisestikin: parempi ravintolasyömistä on kokeilla tällaisessa paikassa.
Pääseekö sinne vain rokotepassilla? Tämä muistetaan Henri ja ole boikotissa ääliö.
Kinkkusämpylä ja kahvi? Entäs kasvissyöjä/vegaani vanhempi, joka juo teetä?
Siistiä!