Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hapankaali

Vierailija
06.11.2023 |

Miten käytätte?

Mä paistoin pannulla jugurtin kanssa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suoraan purkista.

Vierailija
2/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskanperunoita, chilimajoneesia ja Rasilaisen kimchihapankaalia. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä haudutan uunissa. Mutta harvoin, pierettää rajusti ja haisevasti.

Vierailija
4/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää, keitin viikolla 

Vierailija
5/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapankaalipasteijat on tosi hyviä! 



Itse teen yleensä niin, että sekoitan täytteeseen hapankaalin lisäksi creme fraichea tai vuohenjuustoa. Monet mun ystävistä tykkää laittaa hapankaalin lisäksi päärynää ja savumakkaraa/pekonia.

Vierailija
6/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä haudutan uunissa. Mutta harvoin, pierettää rajusti ja haisevasti.

Oletko ajatellut laittaa sinne joukkoon fenkolinsiemeniä tai vähän kuminaa. Ei pieretä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
06.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talvella usein valmistan. Ensin kuullotetaan sipulia oliiviöljyssä. Senjälkeen hapankaali purkista lisätään kattilaan. Mausteeksi pari laakerinlehteä, katajanmarjoja, pippureita ja yksi sipuli johon on tökitty kymmenkunta kokonaista neilikkaa. Kiehautetaan hetken ja lisätään pullo proseccoa tai valkoviiniä. Annetaan hautua puuhellalla tai uunissa muutaman tunnin. Joukkoon voi lisätä saunapalvia tai savumakkaroita hautumaan.  

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi yksi