Hapankaali
Miten käytätte?
Mä paistoin pannulla jugurtin kanssa.
Kommentit (7)
Ranskanperunoita, chilimajoneesia ja Rasilaisen kimchihapankaalia. Nam.
Mä haudutan uunissa. Mutta harvoin, pierettää rajusti ja haisevasti.
Hapankaalipasteijat on tosi hyviä!
Itse teen yleensä niin, että sekoitan täytteeseen hapankaalin lisäksi creme fraichea tai vuohenjuustoa. Monet mun ystävistä tykkää laittaa hapankaalin lisäksi päärynää ja savumakkaraa/pekonia.
Vierailija kirjoitti:
Mä haudutan uunissa. Mutta harvoin, pierettää rajusti ja haisevasti.
Oletko ajatellut laittaa sinne joukkoon fenkolinsiemeniä tai vähän kuminaa. Ei pieretä.
Talvella usein valmistan. Ensin kuullotetaan sipulia oliiviöljyssä. Senjälkeen hapankaali purkista lisätään kattilaan. Mausteeksi pari laakerinlehteä, katajanmarjoja, pippureita ja yksi sipuli johon on tökitty kymmenkunta kokonaista neilikkaa. Kiehautetaan hetken ja lisätään pullo proseccoa tai valkoviiniä. Annetaan hautua puuhellalla tai uunissa muutaman tunnin. Joukkoon voi lisätä saunapalvia tai savumakkaroita hautumaan.
Suoraan purkista.