Palmuöljytöntä suklaata
Palmuöljy maistuu suklaassa ällöttävältä.
Joulu tulossa ja suklaata tekisi muutenkin mieli, kun mennään kohti kaamosta.
Kommentit (6)
Ja jos ei ole palmuölyä niin sitten on kookosrasvaa mikä on ihan yhtä epäterveellistä ja pahaa. Mutta nykyään ei saa mitään kunnollista koska bisnes ja raha.
Suurin suomalainen valmistaja ainakin pilannut kaikki tuotteensa tuolla moskalla.
Kukakohan oikeasti on makutestissä vakuuttanut, että juu ei huomaa kyllä yhtään eroa. Rakennekin on erilainen kun aiemmin. Tätä halpaa rasvaa vaan kontillinen meille jostain Indokiinasta. Ei kiitos.
P:n tuotteista en tykkää, koska liian vaniljaisia.
Brunbergilla on. Myös Wienernougat on ilman palmuöljyä nykyään (mutta ei kaikilla kriteereillä ole suklaata)
Brunbergin suklaissa on ainakin valtaosin pelkkää kaakao- ja maitorasvaa.
Vierailija wrote:
Suurin suomalainen valmistaja ainakin pilannut kaikki tuotteensa tuolla moskalla.
Kukakohan oikeasti on makutestissä vakuuttanut, että juu ei huomaa kyllä yhtään eroa. Rakennekin on erilainen kun aiemmin. Tätä halpaa rasvaa vaan kontillinen meille jostain Indokiinasta. Ei kiitos.
P:n tuotteista en tykkää, koska liian vaniljaisia.
Ilmeisesti ei huomaa kun ihmiset ostavat niitä.
pääsääntönä voisi pitää sellaista että suklaat joissa on jotain täytettä, niin niissä voi olla tuota kyseistä ainetta. pandan suklaissa ei ole ja fazerkin tainnut poistella sitä tuotteistaan.