Kuulostaako tää ruoka herkulta?
kanan jauhelihoja ja kinkkua sekaisin oliiviöljyssä, valkosipulissa, mustapippurissa ja kanafondissa + lihaliemessä
Paistetaan hyvä tovi runsaassa valkosipulissa, joka oon muserrettu sekaan.
Perunasipulivuokaan tulee perunasipulia 1,4 kg, kanan jauhelihaa 400 grammaa ja noin saman verran palvirouhekinkkua
Lisäksi 5 kananmunaa vispattuna mausteiden kera manteli- ja kaurajuomaan, joka laitetaan vuokaan sekaan.
Kommentit (16)
Ohje lainattu täältä
Tarvitseeko kahta eri lihaa? Miksi?
Eihän tuommonen määrä mahdu perus standardikokoseen vuokaan. Onko tää joku laitoskeittiön resepti?
Niin, mun mielestä kuulostaa oudolta ohjeelta, kanaa ja kinkkua sekaisin sekä kanafondia ja lihalientä sekaisin liemeksi.
En itse sekoittaisi kinkkua ja kanaa samaan ruokaan.
Ap
Itse en määrittele jotain pataruokaa "herkuksi", vaikka se olisi kuinka hyvää.
Järkyttävän epäkosher ruoka. Eri lihoja sekaisin, tuosta sekasotkusta puuttuu vielä maitopohjainen ruokakerma.
Vierailija kirjoitti:
Niin, mun mielestä kuulostaa oudolta ohjeelta, kanaa ja kinkkua sekaisin sekä kanafondia ja lihalientä sekaisin liemeksi.
En itse sekoittaisi kinkkua ja kanaa samaan ruokaan.Ap
Jokunen vuosi sitten valkosipuliyrttimarinoidut kanafileet käärittynä pekoniin oli melko suosittu grilliruoka. Pakko sanoa että ne toimii. Sian rasvaa käytetään aasialaisessa keittiössä jonkin verran, ihan sen kanankin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin, mun mielestä kuulostaa oudolta ohjeelta, kanaa ja kinkkua sekaisin sekä kanafondia ja lihalientä sekaisin liemeksi.
En itse sekoittaisi kinkkua ja kanaa samaan ruokaan.Ap
Jokunen vuosi sitten valkosipuliyrttimarinoidut kanafileet käärittynä pekoniin oli melko suosittu grilliruoka. Pakko sanoa että ne toimii. Sian rasvaa käytetään aasialaisessa keittiössä jonkin verran, ihan sen kanankin kanssa.
Olen joskus laittanut jauheliharuokaan kanaliemikuution, kun lihalientä ei ollut. Lopputulos oli yllättävän maukas.
Kuulostaa siltä, että on käytetty kaikki jämät kaapeista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin, mun mielestä kuulostaa oudolta ohjeelta, kanaa ja kinkkua sekaisin sekä kanafondia ja lihalientä sekaisin liemeksi.
En itse sekoittaisi kinkkua ja kanaa samaan ruokaan.Ap
Jokunen vuosi sitten valkosipuliyrttimarinoidut kanafileet käärittynä pekoniin oli melko suosittu grilliruoka. Pakko sanoa että ne toimii. Sian rasvaa käytetään aasialaisessa keittiössä jonkin verran, ihan sen kanankin kanssa.
Kanaan yhdistetään joskus pekonia koska kananliha on aika kuivaa itsessään. Mutta kinkkukin on aika kuivaa, sitä en ole ennen kuullut. Mutta missäs laissa se on määrätty etteikö näin voisi tehdä?
Itse tein kerran ruokaa johon tuli peruna-kasvisseosta pakasteena, jauhelihaa sekä munamaitoa. Törkeen hyvää vaikkei ehkä kuulosta siltä.
Tyypillinen Hesarin nollatason juttu.
Riippuu ihan siitä onko lihaliemi lihaliemikuutiolientä vai jotain muuta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin, mun mielestä kuulostaa oudolta ohjeelta, kanaa ja kinkkua sekaisin sekä kanafondia ja lihalientä sekaisin liemeksi.
En itse sekoittaisi kinkkua ja kanaa samaan ruokaan.Ap
Jokunen vuosi sitten valkosipuliyrttimarinoidut kanafileet käärittynä pekoniin oli melko suosittu grilliruoka. Pakko sanoa että ne toimii. Sian rasvaa käytetään aasialaisessa keittiössä jonkin verran, ihan sen kanankin kanssa.
No joo mutta tässä on kinkkurouhetta ja kananjauhelihaa sekaisin. Pekonin jotenkin ymmärtääkin.
Ei