Miten teette kanarisoton?
Kommentit (8)
En mitenkään kun en tykkää kanarisotosta.
hernemaissipaprikaa, kurrya, Sunnuntai puuroriisiä ja boilerin paistileikkeitä haudellaan miedolla lämmöllä 20minuuttia ja herkku on valmis nautittaksi. Aromipesässä (jos sellainen löytyy) kestää tosin 4-5 tuntia.
Voisko joku laittaa tarkemman hyvän risotto-ohjeen.
Vierailija kirjoitti:
Voisko joku laittaa tarkemman hyvän risotto-ohjeen.
Kuori ja kuutioi porkkana ja sipuli. Kuumenna vesi ja fondi kattilassa ja pidä liemi kuumana. Kuumenna 1 rkl öljyä paistokasarissa, paista kanasuikaleet öljyssä kypsiksi ja siirrä ne toiseen astiaan odottamaan. Lisää kasariin 1 rkl öljyä ja kuullota porkkana- ja sipulikuutioita hetki.
1 kpl
porkkana
1 kpl
Sipuli
6 dl
vettä
1 kpl
kana-annosfondi (gluteeniton)
300 g
(1 rs) kanan fileesuikaleita
2
Lisää riisi, curry ja timjami. Kuumenna sekoitellen, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Lisää 2 dl kuumaa kanalientä kattilaan hyvin sekoittaen. Kun liemierä on imeytynyt riisiin, lisää 1–2 dl lientä ja jatka riisin kypsentämistä, kunnes se on valmista. Katso riisin kypsymisaika pakkauksesta.
2 dl
Risottoriisiä
1 tl
Currya
1/2 tl
Timjamia
3
Sekoita pakastekasvikset ja broilerisuikaleet risottoon kypsennyksen loppupuolella. Mausta risotto suolalla ja pippurilla. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Vierailija kirjoitti:
Voisko joku laittaa tarkemman hyvän risotto-ohjeen.
Googlaa Kari Aihinen ja risotto. Näet valmistuksesta videon. Toimii periaatteessa mihin tahansa risottoversioon. Tuota kautta opin perusteet ja sen jälkeen on ollu helppoa risotonteko. Teen jopa perinteisen "suomirisoton" jauheliha + hemapa + riisi version tuolla Aihisen tavalla. Nam!
Ruskistan kanapalat nopeasti. Freesaan kasvikset. Freesaan riisit ja lisään kanat, kasvikset, vaaleaa etikkaa ja mausteet. Kasvislientä ja hautumaan. Kun on kypsää, lisään hyvänmakuista öljyä ja ehkä jotain yrttisilppua. Mitä nyt milloinkin.