Haluaisin tehdä viinereitä, mutta nykyinen "hyvinvointikulttuuri"
varoitteluineen saa minut ajattelemaan koko ajan että ei ehkä kannata. Että viineri on jotenkin vaarallisia ja pahoja. Tai jos leipoo niin jotain ketoversioita joihin tulee sokerin sijaan steviaa tms. Mieluummin on syömättä kokonaan. Ennen nettiä ja hyvinvointikulttuuria leivoin ja söin vadelmaviinereitä huoletta silloin tällöin ja pysyin normaalipainoisena. Osaan tehdä hyviä viinereitä, mutta en ole tehnyt niitä johonkin 12 vuoteen.
Kommentit (7)
Niin voi tehdä että varaa niiksi päiviksi, kun syö viinereitä, jotain tosi kevyttä ruokaa, esim. kaurapuuro, vihersalaatti ja 2 keitettyä kananmunaa.
Kyllä melkein kaikki tykkää herkuista. Rohkeasti leivo vain ja tarjoa, kenelle haluat!
Yksi haukkaus viineristä aiheuttaa ketjureaktion ja elämäsi ajautuu negatiivisen energian syöksykierteeseen jossa toksiinit alentavat värähtelytasoasi ja värähtelet matalaa liskomaista energiaa.
Sitäpaitsi kukkakaalijauhetta ja lähdevettä sekoittamalla saa ihan yhtä hyvän viineritaikinan. Vähän steviaa sekaan niin ei tarvitse edes vadelmia.
Niin. Ehkei ole pakko tehdä rasvassa uivia. Tai muutama rasvainen vain ja lopuissa vähemmän, kunhan ei ole niin kuivaa että tukehtuu. Rypsyöljy on ehkä hyvä ja testi, ei ole pakko voilla tehdä kaikkia. Tai ei liian kuumassa, joku sopiva paistolämpötila. Ja panostaa viinerin päällysosaan. Sokeri on ok tai luomumakeat. Ei niitä kerralla jaksa montaa. Ehkä pitää kokeilla eri versioita ja testailla.
Tee!!!! Mutta älä tee kokoajan!!!! Mie oon treenattu mies kuka syö muuten terveellisesti mutta viikonloppusin ahdan kaikkea mitä eteen tulee naamaan ja teen itse ties mitä herkkuja
Tee sitä välillä niin se ei ole "epäterveellistä"
senkus teet, jo on ongelma...