Voiko kanaruokaan laittaa lihaliemikuution?
Kommentit (17)
Ei voi, nisäkkää ja linnut ei voi olla samassa sopassa.
EIIIIIIIII!
Hypersankkerin saat, jos sekoitat ruuat näin! Guuglaa!
Minä käytän vain kanaliemikuutioita, ja laitan niitä siis kaikkeen. Lihaliemikuutio ei anna niin hyvää makua.
En uskaltas laittaa. Kasvisliemikuution vielä uskaltasin laittaa
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, nisäkkää ja linnut ei voi olla samassa sopassa.
:))) - Meinaatko, että tulee "skabat"?
Tietysti voi laittaa. Ei oo kokemusta miten muuttaa makua.
Laita vaan ja tarjoile kalkkunanlihana.
Saat tonnin sakot, jos tuollaisen rikkeen teet! 👮
Jos kakkureseptissä lukee 175 astetta 1 tunti ja sun uunisi nappulat ovatkin 20 asteen välein, eli lähimmät asteet olisivat 160 ja 180, jääkö sulla se kakku paistamatta?
Vierailija kirjoitti:
Saat tonnin sakot, jos tuollaisen rikkeen teet! 👮
Tää pitikin mainita! Ruokaturvallisuuslaki 45 § 3. Vaarannat potentiaalisesti muiden hengen!
Voi ne sakot olla suuremmatkin!
"Voiko sitä tai tätä"-ruoka hullulla viinapullo auennut.
Ei voi. Siitä seuraa sellainen kemiallinen reaktio, että kattila voi räjähtää.
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän vain kanaliemikuutioita, ja laitan niitä siis kaikkeen. Lihaliemikuutio ei anna niin hyvää makua.
Minä käytän kaikkeen kasvisliemikuutiota. Mieto maku, joka ei peitä keiton aineksia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän vain kanaliemikuutioita, ja laitan niitä siis kaikkeen. Lihaliemikuutio ei anna niin hyvää makua.
Minä käytän kaikkeen kasvisliemikuutiota. Mieto maku, joka ei peitä keiton aineksia.
No nekin ovat kyllä hyviä. Mutta lihaliemikuutiossa on se tietty maku jota en oikein enää siedä.
T. Kanaliemifani
Ne on samaa tavaraa, paitsi kanaliemikuutiossa on currya.