Kalapuikkojen kalalaji on englanniksi minced, mutta en löytänyt sanalle netistä järkevää suomen kielistä sanankäännöstä
Kommentit (60)
Jauhenkala. Ei tarvitse pestä ennen kypsennystä.
Ne ovat yleensä turskista tehtyjä, nuo kalapuikot.
Se vähäinen määrä, mitä niissä kalaa on. Muita aineita on sitäkin enemmän, sitten ne on valmiiksi paneroitua, että ovat kauniimman ja houkuttelevamman näköisiä paistettuna.
Vierailija kirjoitti:
Jauhenkala. Ei tarvitse pestä ennen kypsennystä.
Tämä! Hyvä tietää, kun jauhenkalasta alkaa kokkaamaan. 👍
Kebab-eläimistä tehdään ruokaa ja genuiineista nahkatuotteita.
Kalapuikkokalat elävät Etelämerellä suurissa parvissa, siksi niitä on helppo pyydystää troolaamalla.
Vierailija kirjoitti:
minced = jauhettu
Niin tietenkin se kala jauhetaan eli turska jauhetaan mössöksi.
Mössö mausteineen ja muine työnnetään koneeseen, ja toisesta päästä tulee valmiita puikkoja.
Sitten ne vielä paneroidaan, eli päällystetään ja paistetaan puolivalmiiksi.
Vierailija kirjoitti:
Kalapuikkokalat elävät Etelämerellä suurissa parvissa, siksi niitä on helppo pyydystää troolaamalla.
Mene takaisin ala-asteelle ettei tarvitse täältä lukea älytöntä paskanjauhantaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
minced = jauhettu
Mössö mausteineen ja muine työnnetään koneeseen, ja toisesta päästä tulee valmiita puikkoja.
Sitten puikot työnnetään ihmiseen, ja toisesta päästä tulee valmiita puikkoja.
Olisko nää kalapuikot helppo hoitosia akvaariokaloina?
Vierailija kirjoitti:
Kebab-eläimistä tehdään ruokaa ja genuiineista nahkatuotteita.
Kebab liha vuolaan joko lampaan tai naudan ruhosta ohuiksi ns.siivuiksi.
Se ei ole mitään laatulihaa, mutta maustettuna maistuu herkulliselle.
Näistä idioottimaisista kommenteista on jo ketju, painukaa sinne ääliöt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
minced = jauhettu
Niin tietenkin se kala jauhetaan eli turska jauhetaan mössöksi.
Mössö mausteineen ja muine työnnetään koneeseen, ja toisesta päästä tulee valmiita puikkoja.
Sitten ne vielä paneroidaan, eli päällystetään ja paistetaan puolivalmiiksi.
no shit, Sherlock.
-1
minced voi olla mitä tahansa kalaa kerrotaan vaan että on jauhettua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kalapuikkokalat elävät Etelämerellä suurissa parvissa, siksi niitä on helppo pyydystää troolaamalla.
Mene takaisin ala-asteelle ettei tarvitse täältä lukea älytöntä paskanjauhantaa.
Mutta harva tietää, mistä kalapuikkokala on saanut nimensä! Kala kun on paremminkin pyöreä muodoltaan. Nimitys tulee koiraan suuresta, puikkomaisesta sukuelimestä, jonka Mauritiuksen kalastajakansat uskoivat tuovan hyvän avio-onnen. Lukemattomat kalapuikkokalat päätyivätkin kalastajan vaimon tekemään soppaan. Joskus soppaa tyrkytettiin useallekin miehelle heti satamassa.
Kalapuikot tehdään jauhetusta seitistä, kummelin turskasta, Alaskan seitistä tai tavallisesta turskasta.
Ei niissä ole suomalaista kalaa muruakaan.
Faktat löytyy netistä.
Vierailija kirjoitti:
minced voi olla mitä tahansa kalaa kerrotaan vaan että on jauhettua.
Voit itse googlata, mistä kaloista kalapuikot valmistetaan.
Se on tässäkin ketjussa kerrottu jo moneen kertaan.
Vierailija kirjoitti:
Kalapuikot tehdään jauhetusta seitistä, kummelin turskasta, Alaskan seitistä tai tavallisesta turskasta.
Ei niissä ole suomalaista kalaa muruakaan.
Faktat löytyy netistä.
Muttei sentään hämähäkin seitistä. Rajansa kaikella.
Joskus muistan näinden kalapuikkokalojen lohjenneen syyn mukaan, silloin kyseessä on ollut jäätyneestä sein lihasta sahattu palanen. En teidä onko sellaisia vielä vai onko ne vaan sitä mincediä kaikki. vähän samanlainen epäruoka kun noi kanansiivet ja possun kylkiluut: siellä on vain nimeksi lihaa, mutta kerrosta kasvatetaan valtavan maustetula vahvasti lisäaineistetulla paneeraustaikinalla ja paistetaan eltaantuneessa rasvassa = ruokaa.
minced = jauhettu