Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

S-ryhmä avaa 20 kebabkioskia!

Vierailija
02.09.2023 |

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-174503

Huhhuhh. Mistäs moinen kebabin tarve äkkiä?

Kommentit (60)

Vierailija
1/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopetanko kaalilaatikon syömisen ja aloitanko kebabin syömisen? Otanko vihdoinkin sen bonuskortin, jos kebabilla saa bonusta? 

Vierailija
2/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä v***n babista??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen jo pitkään ihmetellyt, miten Suomessa voi olla useampi hampurilais- ja pitsaketju, muttei yhtään kebab-ketjua. No nyt sekin asia korjaantuu.

Vierailija
4/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten käy karvaranteiden? 

Vierailija
5/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin äkkiä? Onhan kebabia syöty ympäri Suomen jo vuosikymmeniä, ja se lienee suosituimpien pikaruokien joukossa. Ainakin kaupungeissa kebabravintoloita on melkein joka korttelissa. Minun kotonani keskikokoisen kaupungin keskustassa on kolme kebabravintolaa 100 metrin säteellä.

Vierailija
6/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä vitun mikroyrttejä. :D 

Ja jos annokset kasataan kuten tuossa videolla, jätän välistä: kastikkeet koskettavat vain päälimmäistä kerrosta, muu on sitten kuivaa sen alla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lama uhkaa ja itärajan takana hullu riehuu. Muu maailma varoittelee suursodasta, mutta Suomessa rakennetaan uusi junayhteys ja perustetaan kebabketjuja. Onko nyt oikea aika noille?

Vierailija
8/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaikuta milläänlailla. Käyn ruokaostokset tekemässä K- kaupassa ja cittarissa. En vie €urojani äss- liikkeeseen. Koo on paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten niin äkkiä? Onhan kebabia syöty ympäri Suomen jo vuosikymmeniä, ja se lienee suosituimpien pikaruokien joukossa. Ainakin kaupungeissa kebabravintoloita on melkein joka korttelissa. Minun kotonani keskikokoisen kaupungin keskustassa on kolme kebabravintolaa 100 metrin säteellä.

Kenellä on vielä varaa käydä kebabilla? Aina ollut köyhien ruokaa. Ei rikkaat niitä käytä. 

Vierailija
10/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten käy karvaranteiden? 

Niille annetaan suojatyöpaikat.

S-ryhmä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lama uhkaa ja itärajan takana hullu riehuu. Muu maailma varoittelee suursodasta, mutta Suomessa rakennetaan uusi junayhteys ja perustetaan kebabketjuja. Onko nyt oikea aika noille?

Mitä hittoa? Miten yksityisen yrityksen kebabkioskit liittyvät millään tavalla maailmanpolitiikkaan? Olisiko aika ottaa lääkkeet?

Vierailija
12/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ihmeen mikroyrttejä? :D

Annos videolla on kasattu huonosti, kastike koskee vain päällä olevaa kerrosta, jättäen muut kuiviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helsingin Telakkakadulla edelleen toimiva turkkilainen ravintola Ani tarjosi kebablihaa lisukkeineen noutopöydästä jo 1980-luvulla, mutta oli eksoottinen harvinaisuus.

Pikaruokaketjuksi itsensä määrittelevä Eerikin pippuri aloitti vuonna 1997 ja jatkaa yhä kolmella ravintolalla pääkaupunkiseudulla.

Monia muitakin pitkään toimineita liuskelihan myyjiä löytyy eri puolilta maata.

Uutena tulokkaana markkinalla aloitti vuosi sitten yrittäjä Akseli Herlevi, jonka lanseeraama DIF Döner toimii nyt Helsingin lisäksi Jyväskylässä, Oulussa ja Seinäjoella.

https://yle.fi/a/74-20047947

Vierailija
14/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyyhän mudadurville olla luontaista ruokaa. Halalliha on pakollinen.

Mitä ihmettä sekoilet? Ei ne mitään kallista halalia todellakaan käytä perus kebab-pizzerioissa. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten käy karvaranteiden? 

Eivät enää myy niin paljon ilman kuittia.

Vierailija
16/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyn ehkä noin kerran kuukaudessa syömässä kebabbia, ja olen muutenkin varmaan kebabinkuluttajien ydinasiakaskuntaa ( nelikymppinen mies, syönyt kebabbia lukioikäisestä asti). En ikinä kävisi S-ryhmän kebab-ravintolassa, vaikka S-asiakas muuten olenkin. S-ryhmän ravintoloihin mennään syömään pihviä tai lihapullia. Kebabit kannattaa syödä aidossa kebabbilassa.

Vierailija
17/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin joskus Snellmanin grillattua kebabia vahingossa gyros-versiona ja se oli ihan järkyttävän pahaa.

Vierailija
18/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri sitä mitä Suomi tarvitsee! Lisää sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta, ja matala-arvoista tulehdusta. Suolisto-ongelmia on aivan liian vähän myös. Pitää saada kansa vielä sairaammaksi.

Vierailija
19/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä juttu. Ahdistaa käydä noissa etnisissä paikoissa, kun on kuullut kuinka sylkevät ja runkkaavat ruokiin. S-ketjujen liikkeissä ei näin tehdä.

Vierailija
20/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin kebab on kuulema hyvää. En tiedä, kun en syö lihaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi kaksi