S-ryhmä avaa 20 kebabkioskia!
https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-174503
Huhhuhh. Mistäs moinen kebabin tarve äkkiä?
Kommentit (60)
Olen jo pitkään ihmetellyt, miten Suomessa voi olla useampi hampurilais- ja pitsaketju, muttei yhtään kebab-ketjua. No nyt sekin asia korjaantuu.
Miten niin äkkiä? Onhan kebabia syöty ympäri Suomen jo vuosikymmeniä, ja se lienee suosituimpien pikaruokien joukossa. Ainakin kaupungeissa kebabravintoloita on melkein joka korttelissa. Minun kotonani keskikokoisen kaupungin keskustassa on kolme kebabravintolaa 100 metrin säteellä.
Mitä vitun mikroyrttejä. :D
Ja jos annokset kasataan kuten tuossa videolla, jätän välistä: kastikkeet koskettavat vain päälimmäistä kerrosta, muu on sitten kuivaa sen alla.
Lama uhkaa ja itärajan takana hullu riehuu. Muu maailma varoittelee suursodasta, mutta Suomessa rakennetaan uusi junayhteys ja perustetaan kebabketjuja. Onko nyt oikea aika noille?
Ei vaikuta milläänlailla. Käyn ruokaostokset tekemässä K- kaupassa ja cittarissa. En vie €urojani äss- liikkeeseen. Koo on paras.
Vierailija kirjoitti:
Miten niin äkkiä? Onhan kebabia syöty ympäri Suomen jo vuosikymmeniä, ja se lienee suosituimpien pikaruokien joukossa. Ainakin kaupungeissa kebabravintoloita on melkein joka korttelissa. Minun kotonani keskikokoisen kaupungin keskustassa on kolme kebabravintolaa 100 metrin säteellä.
Kenellä on vielä varaa käydä kebabilla? Aina ollut köyhien ruokaa. Ei rikkaat niitä käytä.
Vierailija kirjoitti:
Miten käy karvaranteiden?
Niille annetaan suojatyöpaikat.
S-ryhmä
Vierailija kirjoitti:
Lama uhkaa ja itärajan takana hullu riehuu. Muu maailma varoittelee suursodasta, mutta Suomessa rakennetaan uusi junayhteys ja perustetaan kebabketjuja. Onko nyt oikea aika noille?
Mitä hittoa? Miten yksityisen yrityksen kebabkioskit liittyvät millään tavalla maailmanpolitiikkaan? Olisiko aika ottaa lääkkeet?
Mitä ihmeen mikroyrttejä? :D
Annos videolla on kasattu huonosti, kastike koskee vain päällä olevaa kerrosta, jättäen muut kuiviksi.
Helsingin Telakkakadulla edelleen toimiva turkkilainen ravintola Ani tarjosi kebablihaa lisukkeineen noutopöydästä jo 1980-luvulla, mutta oli eksoottinen harvinaisuus.
Pikaruokaketjuksi itsensä määrittelevä Eerikin pippuri aloitti vuonna 1997 ja jatkaa yhä kolmella ravintolalla pääkaupunkiseudulla.
Monia muitakin pitkään toimineita liuskelihan myyjiä löytyy eri puolilta maata.
Uutena tulokkaana markkinalla aloitti vuosi sitten yrittäjä Akseli Herlevi, jonka lanseeraama DIF Döner toimii nyt Helsingin lisäksi Jyväskylässä, Oulussa ja Seinäjoella.
Vierailija kirjoitti:
Täytyyhän mudadurville olla luontaista ruokaa. Halalliha on pakollinen.
Mitä ihmettä sekoilet? Ei ne mitään kallista halalia todellakaan käytä perus kebab-pizzerioissa. :D
Vierailija kirjoitti:
Miten käy karvaranteiden?
Eivät enää myy niin paljon ilman kuittia.
Käyn ehkä noin kerran kuukaudessa syömässä kebabbia, ja olen muutenkin varmaan kebabinkuluttajien ydinasiakaskuntaa ( nelikymppinen mies, syönyt kebabbia lukioikäisestä asti). En ikinä kävisi S-ryhmän kebab-ravintolassa, vaikka S-asiakas muuten olenkin. S-ryhmän ravintoloihin mennään syömään pihviä tai lihapullia. Kebabit kannattaa syödä aidossa kebabbilassa.
Ostin joskus Snellmanin grillattua kebabia vahingossa gyros-versiona ja se oli ihan järkyttävän pahaa.
Juuri sitä mitä Suomi tarvitsee! Lisää sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta, ja matala-arvoista tulehdusta. Suolisto-ongelmia on aivan liian vähän myös. Pitää saada kansa vielä sairaammaksi.
Hyvä juttu. Ahdistaa käydä noissa etnisissä paikoissa, kun on kuullut kuinka sylkevät ja runkkaavat ruokiin. S-ketjujen liikkeissä ei näin tehdä.
Lidlin kebab on kuulema hyvää. En tiedä, kun en syö lihaa.
Lopetanko kaalilaatikon syömisen ja aloitanko kebabin syömisen? Otanko vihdoinkin sen bonuskortin, jos kebabilla saa bonusta?