Lue keskustelun säännöt.
Miksi rieska pierettää aivan järkyttävästi?
Kommentit (3)
Miksi haluat kertoa tämän tiedonannon kaikille? Lisää vaan rieskaa. Allergia?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Se mitään aiheuta, sinä vaan olet luonnostaan röyhkeä piereskelijä.
Tuore leipä aiheuttaa usein kaasunmuodostusta, riippuu tietysti raaka-aineista. Rieskojakin on monenlaisia, joihinkin käytetään esimerkiksi maitotuotteia. Jos et tarvitse laktoosittomia ruoka-aineita, asia on erilainen. Jos teet itse, voit valita parhaiten soveltuvat jauhot, nesteen jne. Ehkä kannattaisi kokeilla kuminaa, fenkolia, anista ja vastaavia ilmanmuodostumista vähentäviä mausteita. Tietenkin maku muuttuu, mutta silti, joskus ne jopa parantavat makua. Katso erilaisia reseptejä.