Kukkakaali ei ole mikään HERKKU!
Kukkakaali ei ole erityisen maukas kasvis. Herkku se ei todellakaan ole. Parsakaali on monta kertaa maukkaampaa ja tuoreena kotimaisena se lähentelee herkkua.
Kommentit (38)
On se hyvää. Ja hyvä muusikin tulee.
Onhan kukkakaaleissa väriäkin. Valkoinen, keltainen, violetti. Sitten on se teräväkärkinen vihreä, mikä on tosi hauskaa, sellainen fraktaalimuodostelma.
Jokaisella kasviksella on oma paikkansa ruokavaliossa. Parsakaali voi olla ihan kamalaa mössöä, ja kukkakaali gourmeeta. Ajattelin tänään testata kukkakaaliwingseja itsetehtynä, kun en voi syödä kanaa. Siihen ei taida parsakaali kuitenkaan sopia.
Vierailija kirjoitti:
Onhan kukkakaaleissa väriäkin. Valkoinen, keltainen, violetti. Sitten on se teräväkärkinen vihreä, mikä on tosi hauskaa, sellainen fraktaalimuodostelma.
Jokaisella kasviksella on oma paikkansa ruokavaliossa. Parsakaali voi olla ihan kamalaa mössöä, ja kukkakaali gourmeeta. Ajattelin tänään testata kukkakaaliwingseja itsetehtynä, kun en voi syödä kanaa. Siihen ei taida parsakaali kuitenkaan sopia.
Nuo erikoiskukkakaalit eivät tällä hetkellä mätäne peltoihin. Ja vinkki: paskaa relativismia ei kannattaisi kommenttiin muutenkaan ulostaa.
Kyllä kukkakaali on herkku. Parsakaalikin on hyvä, mutta ihan erilainen, ja kukkakaali on herrkumpi
Kukkakaali ei ole vivahteikkaan makuinen. Se maistuu käytännössä ihan samalta kuin kaali, vain miedommalta.
VHH ja keto. Kukkakaali tulee jo korvistakin ulos.
Kukkakaali maistuu aina samalta oli se sitten ulkomaista vanhaa tai kotimaista tuoretta. Laimea kaalin maku.
Parsakaali esim omasta maasta on todellinen herkku.
Minä tykkään, mutta en raakana. Parsakaali yksin on gratiinissa liian voimakas, mutta kykkakaalin kanssa tulee hyvä. Kukkakaalikeitto on hyvää myös. Raakana se sopii dipattavaksi. Ihan siltään raakana se on vähän mauton kyllä. Mutta maustettuna hyvä. Eihän esim. mikään lihakaan ole hyvä, jos ei mausta.
Mä tykkään enempi kukkakaalista kuin parsaaalista,muksulla toisin päin. Koko kesän on kotimaista kukkakaalia jääkaapissa ja häviää sieltä raakana parissa päivässä, jokainen meistä tykkää rouskuella sitä tuorepalana.
Vierailija kirjoitti:
Minä tykkään, mutta en raakana. Parsakaali yksin on gratiinissa liian voimakas, mutta kykkakaalin kanssa tulee hyvä. Kukkakaalikeitto on hyvää myös. Raakana se sopii dipattavaksi. Ihan siltään raakana se on vähän mauton kyllä. Mutta maustettuna hyvä. Eihän esim. mikään lihakaan ole hyvä, jos ei mausta.
Sä et vaan ole saanut kunnon lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Minä tykkään, mutta en raakana. Parsakaali yksin on gratiinissa liian voimakas, mutta kykkakaalin kanssa tulee hyvä. Kukkakaalikeitto on hyvää myös. Raakana se sopii dipattavaksi. Ihan siltään raakana se on vähän mauton kyllä. Mutta maustettuna hyvä. Eihän esim. mikään lihakaan ole hyvä, jos ei mausta.
Ei pidä paikkaansa. Esim todella laadukas kana, esim Ranskassa, ei vaadi kuin suolaa kun se grillataan. Sama pätee moniin lihoihin, kun ne ovat laadukkaita.
Prisman muovilaatikkoon pakatuista ei nyt puhuta.
Kukkakaali on niiden ihmisten suosikki, jotka tykkäävät myös Oltermannista, perunamuusista, maidosta ja mokkapaloista.
Eli sopii sivistynättömään makuun.
Raakakukkakaali dipattuna itsetehtyyn kermaviilikastikkeeseen on hyvää. Samoin kuin kunnon juustoinen ja kermainen kukkakaaligratiini. Nuo omat suosikkini.
Tavallinen valkokaali esim pitkään haudutettuna on herkullisempi kuin kukkakaali.
Eiköhän se ole ihan jokaisen oma päätös mitä pitää herkkuna ja mitä ei. Meillä herkutellaan tänään kukkakaaligratiinilla. 😋
Vierailija kirjoitti:
Raakakukkakaali dipattuna itsetehtyyn kermaviilikastikkeeseen on hyvää. Samoin kuin kunnon juustoinen ja kermainen kukkakaaligratiini. Nuo omat suosikkini.
Et osaa tehdä eroa tekstuurin ja maun välillä.
Eikö makuasioista kiistely ole aika lapsellista?
5/5
Värikkäät kasvikset ovat parhaita ja terveellisempiä.