Parmesan-juustoon aletaan lisätä mikrosiru, jonka saattaa osa nielaista. Entäs hampaat! Linkki
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/suosikkijuustoon-laitetaan-j…
Hammashan tuossa voi lohjeta. Jutun mukaan se on hiekanjyvän kokoinen.
Mulla on aika paikatut hampaat ja en yhtään tykkää tuollaisista kovista lisäyksistä ruuissa.
Kommentit (27)
Ei voi olla enää parmesaani lisenssin mukaista
Alkaa mennä naurettavuuksiin tuollainen.
Eikö ruokien osalta voisi noudattaa samaa käytäntöä kuin muidenkin tekijänoikeuksien. Ovat voimassa vain tietyn aikaa keksijän kuoleman jälkeen ja sitten ovat vapaasti käytettävissä.
En koske tuohon juustoon ikinä, se tulee naamasta ulos🤢
Karjalanpaistiin ja tönkkösuolattuun muikkuun myös sirut!
Se on laitettu vissiin siihen juustoon itsessään. Siihen juuston uloimpaan oranssinkeltaisen pinnan joukkoon.
Eihän jutussa muuten olisi sanottu, että osa syö sen.
Olen huolissani hampaistani, jos tällainen lisääntyy elintarvikkeissa.
Ap
Ok
Ostan aina raastettua epäparmesaania
Miksi ihmeessä se laitetaan sellaiseen osaan, joka usein syödään?
Kalakukoissa on jo sirut ettei joku turkulainen pääse niitä aitona leipomaan...
Vierailija kirjoitti:
Kalakukoissa on jo sirut ettei joku turkulainen pääse niitä aitona leipomaan...
Kostoksi turkulaiset laittoivat sirut piispanmunkkeihin, jottei kukaan sekoita niitä berliininmunkkiin.
Mitenkäs toi siru käyttäytyy kuumennettaessa? Tuleeko jotain pikanttia kemikaalia pöperöön mausteeksi kun kikkare sulaa?
Tuollainen voisi jatkossa olla vaikka aidossa fetassa tai vaikka mämmissä..
Pitäisi kieltää.
Lohkaisin kerran edestä neljännen hampaani jälkiuuniruisleivässä olleeseen kovaan jyvään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kalakukoissa on jo sirut ettei joku turkulainen pääse niitä aitona leipomaan...
Kostoksi turkulaiset laittoivat sirut piispanmunkkeihin, jottei kukaan sekoita niitä berliininmunkkiin.
Hyvä veto
Se mahdollinen pienen pikkuruinen siru tulee ihmisestä ulos p# sian mukana.
Sen loppusijoitus paikka on veden puhdistamon jäteallas.
Siru on niin pieni, ettei sitä ihminen suussaan tunne, se ei kykene kenenkään hampaita vioittamaan.
Etkö tosiaan tajua, miten pieniä ovat nykyisin ovat jo vakoilukamerat ja äänittimet?
Mikrosiru on niitäkin pienempi
Miten helvetin tyhmiä nämä nykyajan ihmiset voivatkaan, vielä näinä aikoina?
Aloitus on perseeltä haiseva TROLLI.
Vierailija kirjoitti:
Aloitus on perseeltä haiseva TROLLI.
Kyllä se parmesanin haju tulee siitä toiselta puolelta.
Vierailija kirjoitti:
Se mahdollinen pienen pikkuruinen siru tulee ihmisestä ulos p# sian mukana.
Sen loppusijoitus paikka on veden puhdistamon jäteallas.
Siru on niin pieni, ettei sitä ihminen suussaan tunne, se ei kykene kenenkään hampaita vioittamaan.
Etkö tosiaan tajua, miten pieniä ovat nykyisin ovat jo vakoilukamerat ja äänittimet?
Mikrosiru on niitäkin pienempi
Miten helvetin tyhmiä nämä nykyajan ihmiset voivatkaan, vielä näinä aikoina?
Se on hiekanjyvän kokoinen. Kyllä juuri sellainen voi halkaista etenkin paikatun hampaan. (Vaikka suoliston läpi menisi vaivatta)
Miksi se ei voi olla selkeästi näkyvä qr-koodin sisältävä tarra juuston pinnassa tms.
Toivottavasti ei aleta käyttää muissakin ruuissa.
Vierailija kirjoitti:
Se mahdollinen pienen pikkuruinen siru tulee ihmisestä ulos p# sian mukana.
Sen loppusijoitus paikka on veden puhdistamon jäteallas.
Siru on niin pieni, ettei sitä ihminen suussaan tunne, se ei kykene kenenkään hampaita vioittamaan.
Etkö tosiaan tajua, miten pieniä ovat nykyisin ovat jo vakoilukamerat ja äänittimet?
Mikrosiru on niitäkin pienempi
Miten helvetin tyhmiä nämä nykyajan ihmiset voivatkaan, vielä näinä aikoina?
Olen aidosti huolissani hampaistani, jos tämä tällainen on kohta muissakin elintarvikkeissa.
Sirun päällä pitäisi olla ainakin tarra, jossa varoitetaan, että tässä alla on siru.
Sinä varmaan paistat makkarat kiukaalla paketissaan ja syöt myös sen paketin.