Oikeasti herkullisia aterioita jotka valmistuvat max puolessa tunnissa?
Täyttäviä myös. Illat täynnä kiirettä mutta hyvästä syömisestä haluaisin pitää kiinni. Mielellään edullisia myös. Mikä on sinun suosikki reseptisi kiinteisiin iltoihin?
Kommentit (22)
Mistäpä minä voisin tietää, mikä on sinun mielestäsi oikeasti herkullista. Itse tykkään melkein mistä tahansa ruuasta.
Miten kiinteä ilta eroaa muista illoista?
Egg fried rice. Riisi toki pitää olla eilistä.
Monet pastat valmistuvat nopeasti, itse pidän niistä.
Linssikeitto. Voi varioida miten tykkää.
Uudet perunat ja silli.
Vanhat perunat mikrossa ja sienikastike.
Pikariisi ja pakastevihannekset.
Vierailija kirjoitti:
Mistäpä minä voisin tietää, mikä on sinun mielestäsi oikeasti herkullista. Itse tykkään melkein mistä tahansa ruuasta.
ap kirjaimellisesti kysyy lopussa mikä on SINUN suosikkisi ja jaksoit silti kirjoittaa tällaisen :D
Nyt meillä valmistuu uudet perunat, grillitassut ja paistettu sipuli.
Uusien perunoiden kanssa valmistaa nopsaa pannulla mitä vaan.
Uunimunakas on myös semmonen helppo ja nopea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistäpä minä voisin tietää, mikä on sinun mielestäsi oikeasti herkullista. Itse tykkään melkein mistä tahansa ruuasta.
ap kirjaimellisesti kysyy lopussa mikä on SINUN suosikkisi ja jaksoit silti kirjoittaa tällaisen :D
MINUN suosikkini ei ole välttämättä ap:n mielestä herkullista. Luepa ketjun otsikosta, mitä ap siellä pyysi :D
Uunilohi ja jotain nopeasti valmistuvaa lisuketta kuten makaronia tai riisiä.
Näytti olevan jotain mustapippurikanaleikettä, silppusin pienemmäksi ja paistoin seassa herkkutatteja. Jääkaapissa on sekä keitettyjä perunoita (uusia perunoita sentään) että spagettia.
Kauankohan tuollaiset kanankikkareet pitää paistua, luulisin, että 15min riittää?
Jos ei olisi jääkaapissa noita pottuja/pastaa, niin tekisin kuskusta: kuskus kulhoon, mausteet ja voi päälle, vedenkeittimellä vesi kiehuvaksi ja kuskuksen päälle. 5 min odottelua, max 10min ja valmista. Ehtii tehdä siinä vaiheessa, kun laittaa kanat paistumaan. Pannulle kanojen kanssa kasviksia, niin eikö siinä ole jo aika lailla kokonainen ateria kasassa?
Risotto, siihen voit sitten paistaa tai grillata mitä lisäkettä hyvänsä.
Ei sitä nyt kauaa mene kun hakkaa pihvin ohueksi, maustaa,leivittää ja paistaa. Siihen kylkeen mitä itse kokee helpoksi tehdä. Huomenna meinaan tehdä 6-8 pihviä. Täytynee ottaa aikaa. Kylkeen itse tehdyt lohkot. Viimeksi tuskin meni edes 40min.
Olin aluksi skeptinen mutta ihme juttu- Oli hyvää
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/1fb61d8c-a21d-4648-baa9-199…
Airfryeriin ranskalaiset ja wienerleike. Lisäkkeeksi joku raikas salaatti.
Vierailija kirjoitti:
Näytti olevan jotain mustapippurikanaleikettä, silppusin pienemmäksi ja paistoin seassa herkkutatteja. Jääkaapissa on sekä keitettyjä perunoita (uusia perunoita sentään) että spagettia.
Kauankohan tuollaiset kanankikkareet pitää paistua, luulisin, että 15min riittää?
Jos ei olisi jääkaapissa noita pottuja/pastaa, niin tekisin kuskusta: kuskus kulhoon, mausteet ja voi päälle, vedenkeittimellä vesi kiehuvaksi ja kuskuksen päälle. 5 min odottelua, max 10min ja valmista. Ehtii tehdä siinä vaiheessa, kun laittaa kanat paistumaan. Pannulle kanojen kanssa kasviksia, niin eikö siinä ole jo aika lailla kokonainen ateria kasassa?
Keitetyt perunat jääkaapista maistuvat aivan kamalilta.
Vierailija kirjoitti:
Risotto, siihen voit sitten paistaa tai grillata mitä lisäkettä hyvänsä.
Mulla menee jo puoli tuntia pelkän risoton tekemiseen. Tarkoitatko jotain valmisruokarisottoa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Risotto, siihen voit sitten paistaa tai grillata mitä lisäkettä hyvänsä.
Mulla menee jo puoli tuntia pelkän risoton tekemiseen. Tarkoitatko jotain valmisruokarisottoa?
Eihän sitä risottoa tarvitse koko ajan hämmentää, siinä se hautuu itsekseen. Sinä aikana voi paistaa tai grillata jotain muuta.
Yhden kattilan kinkkupasta.