Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö vohvelitaikina olla jämäkkää vai lirua

Vierailija
04.08.2023 |

En oo 30 vuoteen paistanu

Kommentit (7)

1/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei paksua, tulee vehnäkorppua. Itse laitan reilusti munaa, voita  paistamiseen

Vierailija
2/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melko lirua. Ei ihan lettutaikinalirua, mutta melkein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

BMW kirjoitti:

Ei paksua, tulee vehnäkorppua. Itse laitan reilusti munaa, voita  paistamiseen

Minä pidän korpuista, helvetti soikoon!

Vierailija
4/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, minkälaisia vohveleita teet. Hyvä resepti on sellainen mihin tulee vissyä joukkoon ja sen taikina on paksua 

Vierailija
5/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melko paksua ja vichyä 0,5dl sekaan valmiiseen taikinaan.

Vierailija
6/7 |
04.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Melko paksua ja vichyä 0,5dl sekaan valmiiseen taikinaan.

Eli aika paksu taikina, johon lopuksi lorautetaan vichyä? Myös kermavaahto on hyvä.