Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sinä, joka kehoitit minua täällä palstalla syömään viiliä!

Vierailija
22.07.2023 |

Ostin Arlan mansikkaviilin ja söin sen.

Se ei venynyt eikä ollut yhtään viilimäistä.

Tämä tiedoksi.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidanpa ostaa tänään Arlan viiliä ja koittaa, saako siitä kotona tehtyä lohkeavaa viiliä.

Vierailija
2/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä osta mitään makuviilejä, ne on just tommodia venyviä. Maustsmattomassa viilissä on oikea rakenne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on: kehotit. Kehoittaa on ihan toinen juttu.

Vierailija
4/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on: kehotit. Kehoittaa on ihan toinen juttu.

Huomasin asian painaessani send. Sehän on myös kehotus. Ap

Vierailija
5/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhanajan-viili on ihanaa 😋

Vierailija
6/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arlan, Valion ja kauppojen omien viilimerkkien välillä on muuten joskus tosi iso ero viilin rakenteessa. Ainoa, jossa on runsaasti ns. viilihometta pinnalla, on Ingmanin viili.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion maustamaton viili on hyvää. Siihen voi lisätä makunsa mukaan vaikka mitä, esim sokeria ja kanelia. Ja venyy.

Vierailija
8/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko täällä se eläkeläinen joka rahkan ja jogurtin lisäksi halusi vinkkejä viileistä mikä sopii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Arlan, Valion ja kauppojen omien viilimerkkien välillä on muuten joskus tosi iso ero viilin rakenteessa. Ainoa, jossa on runsaasti ns. viilihometta pinnalla, on Ingmanin viili.

Hyvä tietää. Ap

Vierailija
10/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teet viiliä itse:

1. Osta 1 kunnon viili ja punaista maitoa tai kevytmaitoa.

2. Lusikoi viili useampaan astiaan 4-6

3. Jätä tekeytymään pöydälle suraavaan päivään.

4. Viili on valmista, kun vaikuttaa kiinteältä.

5. Siirrä jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teollisissa viileissä on kapea bakteerikanta, joka ei jaksa vapauttaa uutta viiliä kuin muutaman sukupolven.

Olisiko jossain maalaistalossa vielä kestävä viilikanta tallessa, mene ja tiedä.

Vierailija
12/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten teet viiliä itse:

1. Osta 1 kunnon viili ja punaista maitoa tai kevytmaitoa.

2. Lusikoi viili useampaan astiaan 4-6

3. Jätä tekeytymään pöydälle suraavaan päivään.

4. Viili on valmista, kun vaikuttaa kiinteältä.

5. Siirrä jääkaappiin.

Unohdit sanoa, että lisää maito.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
22.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teollisissa viileissä on kapea bakteerikanta, joka ei jaksa vapauttaa uutta viiliä kuin muutaman sukupolven.

Olisiko jossain maalaistalossa vielä kestävä viilikanta tallessa, mene ja tiedä.

Hapattaa, piti olla. Kiitos automaattinen korjaus!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi neljä