Millaisen munan laitatte leivälle?
Kommentit (18)
Pääosin menee voidellulle paahtoleivälle paistettu löysä keltuainen ja vähän suolaa. Helppoa luksusta. Johonkin anjovisleipään ja muihin voi laittaa koviakin siivuina.
Kova muna, kunhan ei tule majoneesin kanssa. Mutta jätä leivät sikseen. Muna on aina parasta piirakassa.
Kovan munan laitan suoraan suuhun.
Kiinteä, mutta ei liian kova. Pätee sekä paistettuun, että keitettyyn.
Kova. Aina. Leivälle, suuhun, piirakkaan.
Piirakan väliin laitan kovan suonikkaan. En vaan osaa päättää että pidänkö pohjassa niin tulee liikuteltua edestakaisin.
Vierailija kirjoitti:
Piirakan väliin laitan kovan suonikkaan. En vaan osaa päättää että pidänkö pohjassa niin tulee liikuteltua edestakaisin.
Tuon vuoksi, kun miehillä on niin oksettava suhde naisiin, että ilmaisevat näin rumasti ja suoraa seksiä, niin miehet joutuu elämään puutteessa ja keksii kirjoitella tänne tällaista, koska miehet oksettaa naisia, eivätkä naiset pysty seksiin.
Onpas täällä taas näitä vitsikirjan syöneitä.
Yleensä meillä paistetaan pikkupannulla yks muna, kummaltakin puolelta täyskypsäksi ja kumpikin saa siitä puolikkaan leivälle. Harvemmin kovaksikeitettyä, on kyllä hyvää esim. Kallen raitatahnan kanssa.
luomumuna omasta kanasta lähtöisin oleva. keitettynä, paistettuna ja välillä jopa puolilöysänä.
Keitetty, kova ulkokuori ja pehmeä sisus, joka on kiva imeä ulos sieltä. Mutta mitä leipä tähän kuuluu?
Vierailija kirjoitti:
Onpas täällä taas näitä vitsikirjan syöneitä.
Yleensä meillä paistetaan pikkupannulla yks muna, kummaltakin puolelta täyskypsäksi ja kumpikin saa siitä puolikkaan leivälle. Harvemmin kovaksikeitettyä, on kyllä hyvää esim. Kallen raitatahnan kanssa.
Että munakin jaetaan kahtia?
Kovan!