Paras kaapinovi keittiöön?
Mikä valinta on ollut hyvä, mikä ei?
Meillä on alakaapit/laatikot keskiruskeaa vaakasuuntaista viilua. Ihan siistin näköiset. Joskus jostain kulmasta huomaa, että on kamalia tahroja, joita ei yleensä katsoessa edes hoksaa - onko se sitten hyvä vai huono asia, en tiedä. Vetimet valittiin vähän hölmösti sellaiset, joiden nurkista on vaikea saada muruja putsattua, mutta sekin näkyy vain ylhäältä katsoessa.
Yläkaapit ovat vetimettömät lähes valkoiseksi maalatut mattaovet. Siihen kohtaan, josta ovi painetaan kiinni, jää sormenjäljet, joita ei saa pois millään, muuten olen tyytyväinen.
Seuraavaan keittiöön haluaisin ehkä vähän klassisempaa ilmettä, puupintaa tai peiliovea, mutta mites kestävyys ja puhdistettavuus?
Kommentit (6)
Seuraavaan keittiöön ottaisin kokopuiset ovet, jos saisin itse valita. Nyt on mattapintaiset ollut pari vuotta ja ei kyllä ole niissäkään mitään valittamista. Toki ajan kanssa se maali kuluu ja tulee epäsiistiin näköiseksi. Ollut helppo putsata, eikä jää sormenjälkiä. Aiemmassa asunnossa oli korkeakiiltoiset ja sellaisia en ottaisi enää ikinä. Päivittäin sai olla putsaamassa sormenjälkiä ja jos vaikka vettä roiskui, niin piti koko kaappi kiillottaa. Hiukset ja pöly tarttuivat kiinni samantien.
Hankkisin ehdottomasti vetimet. Meillä on saarekkeen alakaapeissa pomppuvetimet ja ne eivät ole olleet niin kätevät kuin toivottiin. Ponnahtavat vahingossa auki nojatessa. Ulkonäöllisestikin kaipaisin vetimiä.
Sellaiset, jotka avautuvat ja sulkeutuvat.
Sellaset, joista on hyvä tulla kaapista ulos.
Kaappeja ei tarvita. Alakaapit laatikoiksi, yläkaapit pois. Ovista viis.
Sellaiset joihin on helppo "törmätä".
Korkeakiiltoiset, ehdottomasti.