Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Piirakan pohja ohjeita kysyn

Vierailija
06.07.2023 |

Minulla on tarkoitus leivinjauheella kohottaa pohja.
Pohjaan tulee keitettyä ja jäähdytettyä ruisjauhopuuroa. Vehnäjauhoa.
Missä lämpötilassa uunissa kypsennän pohjaa ja kuinka kauan?

Teen peston pohjalle esipaiston jälkeen lisään sen ja kermaviilin juustoraasteella sekä esipaistettua sipulia ja savustettua taimenta.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pestossa on tilliä, pähkinää, oliiviöljyä ja valkosipulia.

Vierailija
2/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu pohjan paksuudesta sekä piirakan koosta. Jos on ohut pohja niin vähemmän lämpöä ja aikaa riittää, jos taas on paksu pohja voi tarvita pidemmän ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakkavuoka on se lasinen jotain lähemmäs 30 cm halkaisijaltaan.

Jauhoja ja puuroa mittaan 3 dl

Vierailija
4/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin missä lämpötilassa esipaistaisit pohjan ja kuinka kauan?

Vierailija
5/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Panin 200 asteeseen uuniin pohjan.

Nesteeksi lisäsin kookosmaitoa.

Näyttää kohoavan hyvin.

Vierailija
6/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmm, kostea piirakka😋

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nyt lisäsin peston päälle. Olkoon vielä 10 min 200 asteessa.

Sitten lisään kermaviili, juusto ja savutaimensekoituksen.

Katsotaan, mitä tästä tulee🤤

Vierailija
8/8 |
06.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten kuva voi tänne jakaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi kolme