Millä korvaisin oliiviöljyn
Uunifetapastaa haluaisin tehdä mutta oliiviöljy puuttuu
Kommentit (21)
Voilla
Älä nyt ainakaan mitään rypsiöljyä käytä!
Mä olen korvannut sen rypsiöljyllä, vaikka joidenkin mukaan on epäterveellistä. En hirveästi välitä oliiviöljyn mausta. En nyt joka päivä syö kuitenkaan uunifetapastaa.
Mulla oli kerran sama ongelma. Yks mun kokkikaveri sano, että laita sen fetapalan päälle 3 ruokalusikallista vettä. Se todella toimi. Toimi varmaan sen takia, koska hän on ammattilainen.
Äh, rypsiöljykin loppu. Tuleekohan kamalan makuista jos käyttää voita
Voita TAI vähän vettä. Ei ainakaan molempia. Voita ihan vähän. Tai vettä, ihan ihan vähän.
Vierailija kirjoitti:
Mulla oli kerran sama ongelma. Yks mun kokkikaveri sano, että laita sen fetapalan päälle 3 ruokalusikallista vettä. Se todella toimi. Toimi varmaan sen takia, koska hän on ammattilainen.
Kuulostaa oudolta
Mikä ton öljyn idea tuossa edes on
Siis oikeasti juuston päälle voita? No, jokainen tyylillään.
Vierailija kirjoitti:
Siis oikeasti juuston päälle voita? No, jokainen tyylillään.
Olisiko parempaa ehdotusta?
Vierailija kirjoitti:
Mä olen korvannut sen rypsiöljyllä, vaikka joidenkin mukaan on epäterveellistä. En hirveästi välitä oliiviöljyn mausta. En nyt joka päivä syö kuitenkaan uunifetapastaa.
Voi tätä tyhmyyttä!
Vierailija kirjoitti:
Äh, rypsiöljykin loppu. Tuleekohan kamalan makuista jos käyttää voita
TYHMÅ!!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä olen korvannut sen rypsiöljyllä, vaikka joidenkin mukaan on epäterveellistä. En hirveästi välitä oliiviöljyn mausta. En nyt joka päivä syö kuitenkaan uunifetapastaa.
Voi tätä tyhmyyttä!
Tulit sitten myöntämään.
Vesi sopii hyvin päälle, vaikka täällä haukutaan tätä tyyliä. Sehän muuttuu kermaseksi ja siksi esim pastavettä otetaan aina sivuun ja laitetaa pannulle kastikkeeseen. Tämä ajaa täysin saman asian.
No yhden verran varmaan pystyt syömään sen valmiiksi aika paljon rasvaa sisältävän juustopastan ilman minkäänlaista öljyä.
Jaahas, onko tullut liikaa nautittua auringosta kun niin suututtaa
Vierailija kirjoitti:
Vesi sopii hyvin päälle, vaikka täällä haukutaan tätä tyyliä. Sehän muuttuu kermaseksi ja siksi esim pastavettä otetaan aina sivuun ja laitetaa pannulle kastikkeeseen. Tämä ajaa täysin saman asian.
Kermaseksi kuulostaakin kiinnostavalta.
Vierailija kirjoitti:
Siis oikeasti juuston päälle voita? No, jokainen tyylillään.
No mitä väliä sillä on kumminpäin sen tekee. Laitetaan sitä juustoleipäänkin voin päälle juustoa :D
Ei siihen välttämättä mitään öljyä tarvita, mutta jos sinulla on niin laita vaikka rypsiöljyä. Ei se niin nöpönuukaa ole.