Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Liivatekakkujen leipojat, kysymys!

Vierailija
10.06.2023 |

Yleensä juustokakut ym liivatteella tehdyt kakut ovat alle 30 cm halkaisijaltaan. Voiko kakun tehdä vielä isompana (kulmikkaana) vai onko liivatekakulla "maksimi pinta-ala"? Pysyykö ohjeen mukaan tehty kakku kasassa vai leviääkö vadille? Vai pitääkö suosiolla tehdä 2 kakkua eikä yhtä n. 5,5 kilon kakkua?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
10.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienempiä kakkuja on helpompi käsitellä ja säilyttää ( varsinkin näin kesäaikana).

Kyllä ne isommatkin liivatekakut koossa pysyvät kunhan liivatelehtien määrä on

riittävä kakun massaan nähden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla