Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Liivatekakkujen leipojat, kysymys!
10.06.2023 |
Yleensä juustokakut ym liivatteella tehdyt kakut ovat alle 30 cm halkaisijaltaan. Voiko kakun tehdä vielä isompana (kulmikkaana) vai onko liivatekakulla "maksimi pinta-ala"? Pysyykö ohjeen mukaan tehty kakku kasassa vai leviääkö vadille? Vai pitääkö suosiolla tehdä 2 kakkua eikä yhtä n. 5,5 kilon kakkua?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Pienempiä kakkuja on helpompi käsitellä ja säilyttää ( varsinkin näin kesäaikana).
Kyllä ne isommatkin liivatekakut koossa pysyvät kunhan liivatelehtien määrä on
riittävä kakun massaan nähden.